• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milaković kao Nejmar - otkupio sam sebe!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Dosadašnji fudbaler Tekstilca Kort, nakon što je klub odbio da mu da papire, iako mu je ugovor istekao, odlučio je da plati 1.000 KM, kako bi ostvario transfer u Slogu iz Siminog Hana.

 Aleksandar Milaković transfer Tekstilac Kort Sloga Simin Han platio 1000 KM za ispisnicu Izvor: MONDO

Aleksandar Milaković, najbolji igrač i strijelac Tekstilca Kort, napustio je ovaj klub i danas potpisao ugovor sa federalnim prvoligašem Slogom iz Siminog Hana.

Iako je bio prvi strijelac Dervenćana sa 10 pogodaka (plus sedam asistencija) u prvom dijelu sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, sa "krojačima" se nije rastao na lijep način.

Uprava prvoligaša Srpske iz Dervente nije željela da pusti 25-godišnjeg fudbalera sredine terena, koji je napismeno imao dogovor na šest mjeseci. Klub je iskoristio pravilo po kojem se amaterski ugovor ne može potpisati na manje od godinu dana, čime je uslovio igrača da klubu plati 1.000 KM kako bi mogao dobiti ispisnicu.

"Platio sam im 1.000 KM da mi daju papire. Imao sam dogovor na pola godine, što ljudi iz Uprave nisu ispoštovali. Čast izuzecima, ali rastanak nije bio korektan", rekao je Milaković za MONDO.

Nekadašnji fudbaler Modriče i austrijskog Jenbaha već je pronašao novi angažman. U Slogi, koja cilja Premijer ligu BiH, zadužio je desetku.

"Ambicije ekipe iz Siminog Hana su isključivo šampionske. Želja svih je plasman u viši rang i nadam se da ću im pomoći u tim nastonjima", poručio je vezni fudbaler kojem nije strano da postiže golove, što je pokazao u prvom dijelu sezone, kada je zauzeo drugo mjesto na listi strijelaca iza Ognjena Jaćimovića (Rudar Prijedor), koji je postigao 11 golova, znači jedan više.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC