• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Barse: Navijači, pobeda za Božić!

Autor mondo.rs

Ernesto Valverde srećan što je Barselona pobedila Real u Madridu, a trijumf posvetio navijačima kao poklon za praznike. "Primera nije gotova", tvrdi stručnjak Barse.

Barselona je i posle "El Klasika" neporažena.

Tačnije, nakon "sloma" Atletika u duelu sa Espanjolom (0:1) u petak, katalonski gigant sada je jedini klub koji nije osetio gorčinu poraza u Primeri ove sezone.

Što je najbitnije - Barselone posle 17. kola ima čak 14 bodova više od Reala i devet od Atletika. Lionel Mesi i društvo u subotu posle podne bili su bolji od aktuelnog prvaka, koji je, čini se, propustio poslednju priliku da uhvati priključak u borbi za tron.

 Trener Ernesto Valverde posvetio je trijumf navijačima...

"'El Klasiko' je poseban meč za sve nas i znamo kakvu važnost ima za navijače. Pobedili smo i sada mirni i srećni možemo na odmor. Božićni poklon za sve naše navijače od nas je ova pobeda", rekao je Valverde.

Skromni trener Barselone, iako mnogi vide Barsu kao novog prvaka, pre svega jer ima 14 bodova više od Reala, kaže da Primera nije gotova i da ima još mnogo da se igra.

"Imamo prednost, ali ni prvi krug nije završen."

On je rekao da je Barsi bilo vrlo teško da odgovori na visoki pritisak Reala.

"Vršili su veliki pritisak na naše igrače sredine terena i nismo uspevali to da rešimo u prvom poluvremenu. Primorali su nas da izađemo, da teško dolazimo do prepoznatljive igre. Bili su prilično uspešni u tome."

Međutim, situacija se u drugom delu promenila...

"Uspeli smo u nastavku da preuzmemo kontrolu i da dođemo do prilika, a onda i golova. Znamo da imamo kvalitet i čim smo prišli golu Reala uspeli smo da povedemo. Utakmica je imala scenario koji nam je odgovarao i koji nam je dozvolio da se ugodno osećamo na terenu."

Valverde je ocenio da je Real bio opasniji po gol Barselone kada je ostao sa igračem manje, jer su se njegovi igrači malo posvetili lopti.




Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC