• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kome ističe ugovor? Subotić, Zdjelar, Rukavina...

Autor mondo.rs

Ovi srpski fudbaleri biće slobodni na leto, a timovi već od 1. januara mogu da pregovaraju sa njima.

 Kome ističe ugovor? Subotić, Zdjelar, Rukavina... Izvor: MN PRESS

Nije nemoguće da narednog leta Sergej Milinković-Savić "sruši" rekord Nemanje Matića i postane najskuplji srpski fudbaler svih vremena, spominje se i da ga Lacio neće pustiti za manje od 170 miliona evra...

Već sada "pijaca" tokom narednog leta zvuči veoma zanimljivo, ali ne treba zaboraviti i da će veliki broj srpskih fudbalera biti dostupan bez obeštećenja.

Već od 1. januara klubovi mogu da pregovaraju sa igračima kojima ugovor ističe na leto i dogovore njihov potpis za šest meseci kasnije, a među tim fudbalerima su i mnogobrojni koji su interesantni i Crvenoj zvezdi i Partizanu, naravno ukoliko bude zajedničke želje.

Krenimo od najzvučnijeg...

Neven Subotić (29) će gotovo sigurno napustiti Dortmund u kome je od 2008. godine kada ga je Jirgen Klop doveo iz Majnca, a povrede su ga udaljile i od velikog transfera, ali i od prvog tima, iako je ove sezone više nego ranije dobijao priliku u crno-žutom dresu.

Još jedan bivši reprezentativac Srbije, takođe u crno-žutom klupskom dresu, Miralem Sulejmani biće slobodan nakon što mu istekne ugovor sa Jang Bojsom.

Izvor: MN PRESS


Za sada nema informacija o tome da će produžiti ugovor sa Švajcarcima za koje igra od 2015. godine, a ne bi bilo iznenađenje da Partizan napadne "potpis" svog bivšeg đaka.

Među onima koji će postati slobodni su i štoperi Nemanja Pejčinović (30) iz Lokomotive i Nemanja Milunović (28) iz BATE Borisova, a upravo se fudbaler beloruskog prvaka već duže vreme dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom.

Od 30. juna, ukoliko se nešto tokom zime ne promeni, bez kluba su i Antonio Rukavina (33, Viljareal), Gojko Kačar (30, Augzburg), Saša Zdjelar (22, Olimpijakos), Miloš Ninković (32, Sidnej), Stefan Šćepović (27, Sporting Hihon), Milan Vilotić (31, Grashopers), Slobodan Medojević (27, Frankfurt), Marko Milinković (29, Genčlerbirligi), Milan Biševac (34, Mec) i tako dalje...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC