• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić najbolji crnogorski fudbaler u 2017. godini

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Savić je imao 88 glasova, 50 više od drugoplasiranog Stevana Jovetića, asa Monaka. Treće mjesto pripalo je Adamu Marušiću, fudbaleru Lacija sa 16 glasova.

Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) priredio je danas u Podgorici svečanost, na kojoj su proglašeni najbolji pojedinci u fudbalskoj 2017. godini. Žiri je za najboljeg igrača tekuće godine izabrao Stefana Savića, defanzivca madridskog Atletika, koji je i prošle godine biran za igrača godine.

Na svečanoj ceremoniji, održanoj u kristalnoj sali hotela „Hilton”, crnogorskom reprezentativcu priznanje je uručio predsjednik FSCG Dejan Savićević.

“Ova nagrada za mene predstavlja veliko zadovoljstvo i motiv više da svoju zemlju predstavljam na pravi način. Volio bih da ovo priznanje sljedeće godine pripadne nekom drugom. Nastaviću da promovišem Crnu Goru sa grbom na grudima”, rekao je Savić na ceremoniji proglašenja.


Stefan Savić je i u godini na izmaku bio stub odbrane crnogorske reprezentacije, a takođe je i nezamjenljiv u odbrani Atletiko Madrida.

Komisija za omladinski fudbal FSCG za najperspektivnije mlade igrače proglasila je člana Javora Aliju Krnića, Iliju Vukotića iz Benfike i golgetera Zete Nikolu Krstovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC