• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grbić je "kapitalac" Budućnosti!

Autor mondo.rs

Bivši reprezentativac Crne Gore i nekadašnji fudbaler Partizana dogovorio je saradnju sa podgoričkim klubom i biće predstavljen zajedno sa trenerom Vladimirom Vermezovićem u četvrtak. Čekaju se još Vukčević, Karaklajić i Kordić.

 Grbić je "kapitalac" Budućnosti! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS



Pored trenera Vladimira Vermezovića u četvrtak, kao fudbaler Budućnosti će biti promovisan Petar Grbić, objavili su mediji u Podgorici.

Podgorilčki klub će sa velikim pojačanjem na proleće juriti najvećeg rivala, nikšićku Sutjesku koja 13 bodova.

Grbić je dete Budućnosti koje nikada nije dobilo šansu pod Goricom, ali sada mu se san ispunio. Brzonogi ofanzivac je pružio ruku predsedniku Žarku Buriću i potpisaće ugovor sa aktuelnim šampionom Crne Gore, najverovatnije do juna 2019. godine!

Možda i više...

Olakšavajuća okolnost za dolazak 29-godišnjeg Grbića na stadion, koji iz ogromne ljubavi ima istetoviran na desnoj podlaktici, bila je i činjenica da je nedavno raskinuo ugovor sa turskim Akhisarom, gde se tokom prethodne dve godine (računajući i pozajmicu u Adanispor) nije naigrao.

Posle omladinskog staža koji je odrađen u Budućnosti (neko nije imao sluha da Grbić bude prvotimac), sreću je pronašao u ekipi Mladosti, a onda je u Budvi u dresu Mogrena je eksplodirao, poigravao se sa rivalima, osvajao trofeje, brzo prevazišao crnogorsku ligu, pa je usledio transfer u Olimpijakos. Od njegovog transfera Mogren je tada inkasirao milion evra.

U redovima kluba iz Pireja nije dobio šansu, pa je trogodišnji ugovor proveo na pozajmicama u Levadijakosu, Hapoelu iz Ber Ševe, OFK Beogradu i Partizanu. Partizan ga je zbog odličnih igara otkupio od Olimpijakosa, u Humskoj je proveo dve godine, osvojio titulu, a u januaru 2016. potpisao za Akhisar.

Jedna od najzanimljivijih epizoda Petra Grbića u Partizanu dogodila se marta 2015. godine, kada je, posle gola koji je dao Jagodini u polufinalu Kupa Srbije, imao "performans", obuvši dve leve kopačke. Bila je to reakcija na prethodnu izjavu tadašnjeg premijera (sada predsednika) Srbije Aleksandra Vučića da je on svima kriv za sve. "Ja sam kriv za sve, pa i kad igrači Partizana, od kojih neki imaju dve leve noge, promaše šansu!". 

I neće Grbić biti jedini novi igrač u renoviranoj Budućnosti - "plavi" su, navodno, blizu dogovora sa ofanzivcem Iskre Nikolom Karaklajićem, kao i napadačem Grblja Šaletom Kordićem, koji bi u Budućnost došli kao slobodni igrači.

Naravno, tu je i Simon Vukčević koji mesecima unazad trenira sa ekipom Budućnosti, njegova želja da se vrati nije upitna, ali konačnu reč će dati sportski sektor na čelu sa novim trenerom Vermezovićem.

ISPOVEST SIMONA VUKČEVIĆA: "Bio sam arogantan, a onda mi je Bog otvorio oči"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC