• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac u petak predstavlja četiri pojačanja

Autor mondo.ba

Stefan Dujaković, Mahir Karić, Admir Mahović i Danijel Majkić neće biti jedine akvizije na Gradskom stadionu ove zime, poručuju iz kluba.

 Borac u petak predstavlja četiri pojačanja Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U Trofejnoj sali banjalučkog Gradskog stadiona u petak će biti predstavljena nova pojačanja Borca, Stefan Dujaković, Mahir Karić, Admir Mahović i Danijel Majkić.

Mladi Dujaković, nakon "kaljenja" u mrkonjićkoj Slobodi, BSK-u, Jedinstvu iz Žeravice i GOŠK-u iz Gabele, vraća se u matični klub, gdje će pokušati da se dokaže.

"Vjerujem da mogu pomoći ekipi da ostvari zacrtani cilj, a to je plasman u Ligu za prvaka. Nisam došao da budem statista, već da pojačam ekipu. Uz dobro odrađene pripreme, sigurno mogu konkurisati za mjesto u startnoj postavi. Drago mi je što se na Gradski stadion vraćaju Borčeva djeca i smatram da je to ispravna politika sadašnje Uprave kluba", rekao je Dujaković za "Glas Srpske".

Trener "crveno-plavih" Igor Janković, koji će vjerovatno i na proljeće biti kormilar Borca, istakao je da pomenuta četvorka neće biti jedina pojačanja ove zime.

"Još pregovaramo sa našim nekadašnjim igračem Pericom Ivetićem i vjerujem da smo na dobrom putu da se dogovorimo. U toku su razgovoru sa jednim mladim napadačem iz inostranstva i ukoliko postignemo dogovor biće sigurno veliko pojačanje. Njegovo ime ne želimo da otkrivamo, ali sve će biti poznato u narednih nekoliko dana", ostao je zagonetan kormilar Borca.

Pripreme za drugi dio sezone počeće 10. januara, a jedan dio trenažnog procesa biće obavljen u slovenačkoj luci Kopar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC