• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo koje se neće zaustaviti...

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Iznosi su ludi, ali takvo je tržište. Mislim da to neće prestati. Virdžil Van Dajk juče je kupljen za 75 miliona funti. Prije nekoliko godina tako nešto je bilo nemoguće", kaže nekadašnji kapiten Barselone Karles Pujol.

Karles Pujol, nekadašnji kapiten Barselone i fudbalski reprezentativac Španije, vjeruje da je obeštećenje od 75 miliona funti (oko 85 miliona evra) koje je Liverpul dogovorio za Virdžila Van Dajka rezultat ludila koje vlada na fudbalskog tržištu, te da se takav trend neće uskoro zaustaviti.

Liverpul je u srijedu saopštio da je postigao dogovor sa Sautemptonom i da će 26-godišnji Van Dajk biti njihov igrač od 1. januara 2018. godine. Ovaj transfer holandskog fudbalera učiniće ga najskupljim defanzivcem u istoriji fudbala.

"Da, igrači zaslužuju ovakve sume novca, jer je takvo tržište i potražnja. Iznosi su ludi, ali takvo je tržište. Mislim da to neće prestati. Virdžil Van Dajk juče je kupljen za 75 miliona funti. Prije nekoliko godina tako nešto je bilo nemoguće", rekao je Pujol.

Van Dajk je karijeru počeo u Groningenu iz kojeg je 2013. godine prešao u škotski Seltik. Dvije godine kasnije stigao je u Sautempton, gdje je stekao reputaciju jednog od najboljih centralnih odbrambenih igrača Premijer lige.

Za "svece" je odigrao 80 takmičarskih utakmica i postigao sedam golova. U dresu Holandije nastupio je 16 puta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC