• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Afrički tigar" bi da vodi "orlove"!

Autor mondo.rs

Srpski fudbalski trener Zoran Đorđević, koji je tokom karijere trenirao klubove u 14 zemalja i vodio četiri reprezentacije, hoće da bude selektor Srbije! "Ja ću sa Srbijom da budem prvak sveta", poručuje. Poslao biografiju na 84 strane!

Zoran Đorđević, trener o kojem je britanski Bi-Bi-Si (BBC) snimio dokumentarni film o njegovom radu u Africi pod nazivom "Trener Zoran i njegovi afrički Tigrovi", poslao je kandidaturu na mesto selektora Srbije.

Đorđević, koji je rođen u selu Veliki Jovanovac kod Pirota, čak tri puta do sada je podnosio kandidaturu za isti posao, ali je svaki put odbijen.

U najnovijoj kandidaturi, koju je uputio FSS-u, i dostavio našoj redakciji, 65-godišnji Đorđević je naveo da želi da srpska fudbalska reprezentacija ima "kvalitetnog trenera, koji će ispuniti očekivanja svih građana Srbije i na Mundijalu u Rusiji ostvari najveći uspeh u istoriji našeg fudbala, a to je osvajanje titule svetskog šampiona!".


Od srpskih klubova vodio je Radnički iz Pirota, Trudbenik iz Beograda i Timok iz Zaječara, a radio je i u Indiji, Kuvajtu, Bangladešu, Iranu, Emiratima, Filipinima, Jemenu, Siriji, Kataru, Južnom Sudanu...

Odbor za hitna pitanja FSS trebalo bi u petak da se sastane i odluči o novom selektoru, nakon razlaza sa Slavoljubom Muslinom. Najveći kandidat da vodi "orlove" na Mundijalu u Rusiji je Mladen Krstajić, Muslinov pomoćnik, koji sada ima prefiks "vršilac dužnosti".

Selektor uskoro!


INSERT IZ DOKUMENTARNOG FILMA O ZORANU ĐORĐEVIĆU

Zoran Đorđević
Izvor: YouTube/BBC


On je izrazio očekivanje da izbor selektora srpske fudbalske reprezentacije bude obavljen "na dostojanstven, pravedan, pošten i profesionalan način", uz poštovanje svih kriterijuma.

"Mnogo puta do sada selektor je biran na nepravedan, netransparentan način, pod velom tajne i isključivo iz ličnih interesa. Stoga vam se opet obraćam da se... greške iz prošlosti ne ponove", napisao je Đorđević.

Njegova poruka je sledeća:

"Ako košarka, vaterpolo, tenis, rukomet, odbojka, streljaštvo, tekvondo, veslanje... mogu da budu šampioni sveta, to isto, pod mojom trenerskom komandom, može biti i fudbalska reprezentacija Srbije u Rusiji. Zato vas preklinjem i molim da uzmete ove moje sugestije najozbiljnije i najurgentnije, jer je vreme koje gubimo, dragoceno. Pozovite me na razgovor, kako bih u detalje objasnio moje hitne mere i akcije i moju trenersku filozofiju koju ću primeniti kako bismo postali šampioni sveta u fudbalu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC