• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Zvezda je moj klub

Autor mondo.rs

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki veruje da crveno-beli imaju šanse protiv CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope. "Nikada u Beogradu nisam imao nijedan problem", naglašava.

 Prosinečki: Zvezda je moj klub Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Robert Prosinečki je jedan od retkih Hrvata koga su navijači Crvene zvezde, u novijoj istoriji kluba, prihvatili i koji je imao i sačuvao status ljubimca. Bilo je u Zvezdi mnogo hrvatskih fudbalera, ali je Prosinečki ostavio dubok trag.

Tokom gostovanja u emisiji "Novi dan" Televizije N1, Prosinečki je pričao i o svom statusu među navijačima Zvezde, kao i o šansama crveno-belih u šesnaestini finala Lige Evrope protiv CSKA.

Upitan kako tumači to što su u Beogradu i Crvenoj zvezdi nastavili da ga vole i cene, dok su neke druge javne ličnosti iz Hrvatske bile omražene u Srbiji posle rata, Prosinečki je rekao da zasluge za to ima i to što je bio u Zvezdi u periodu kad je postigla najveći uspeh - osvajanje titule evropskog prvaka.

"Ali, verovatno i zbog mog ponašanja u Beogradu i Crvenoj zvezdi dok sam igrao, nisam imao nijedan problem. To je moj klub, gde sam napravio veliku karijeru kao igrač, a posle toga i početak moje trenerske karijere", ističe Prosinečki.

Prosinečki kaže da su rezultati Zvezde "fenomenalni" i da su rezultati potvrda da igra odličan fudbal.

"Crvena zvezda uz dobre igrače ima odličnog trenera. Najvažnije je da će nakon dugo godina prezimeti u Evropi i odigrati veliku utakmicu protiv CSKA Moskve. Verujem da ima šanse protiv njih", ocenio je Prosinečki.

O šansama reprezentacije Srbije na Mundijalu, Prosinečki, koji je kandidat za selektora Bosne i Hercegovine, kaže:

"Ima tešku grupu sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom. Biće teško, ali je Srbija pokazala kvalitet kroz kvalifikacije i nadam se da može da prođe u drugi krug".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC