• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Felaini: Tretiraju me kao ubicu

Autor mondo.rs

Belgijanac nije siguran da će ostati na Old Trafordu zbog tretmana koji ima u Premijer ligi

Maruan Felaini možda neće još dugo nositi dres Mančester junajteda. Belgijanac je novinarima u svojoj zemlji otkrio da nije zadovoljan kako se ophode prema njemu u Premijer ligi.

"Za mene navode da sam agresivan igrač, ubica. A ja sam fanatičan, ekipa ostvaruje i najteže pobjede, a u nekoliko situacija sam ispao zlikovac. Šta bi trebalo da radim kada me neko povuče za kosu? To sve zvuči kao šala, ali zaista je bolno", rekao je Felaini belgijskim medijima.

On se požalio na nekoliko situacija koje nisu bile fer.

"Prošle sezone sam bio suspendovan poslije derbija sa Sitijem pošto sam navodno glavom udario Serhija Aguera. On je stao ispred mene, a onda je pao, mrtav. Ali, ne, ja sam dobio crveni karton. Igrači često pokušavaju da me provociraju, a znate li koliko sam dobio žutih kartona prošle sezone? Samo četiri u 45 utakmica", dodao je belgijski fudbaler.

Početkom godine Mančester junajted je aktivirao klauzulu za produženje Felainijevog ugovora na još godinu dana, ali je neizvjesno da li će 30-godišnji fudbaler ostati na Old Trafordu.

"Dali su mi ponudu, možda će biti još jedna. Ne znam da li ću je prihvatiti. Vidjećemo. Ne možeš to tek tako da uradiš, u trenutku. Da me ne žele u klubu, već bi me obavijestili", naveo je Felaini.

On je o svojoj situaciji razgovarao i sa trenerom Žoezom Murinjom.

"Trener poštuje želje i odluke svojih igrača", dodao je Felaini, koji je ove sezone odigrao devet prvenstvenih utakmica i postigao tri gola, a trenutno se oporavlja od povrede koljena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC