• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uzbuna u Čelsiju: Najbolji odbio ugovor...

Autor mondo.rs

Otac Edena Azara progovorio o budućnosti svog sina na "Bridžu".


Eden Azar
ima ugovor sa Čelsijem do juna 2020. godine, ali se "plavcima" žuri kako bi svog najboljeg fudbalera zadržali i duže na "Stamford bridžu", i još važnije, da ne bi došli u situaciju da ga prodaju "ispod realne cene".


Fantastični Belgijanac, koji će u januaru napuniti 27 godina, u Čelsi je došao 2012. godine i od tada je nosilac tima sa kojim je osvojio dve titule u Premijer ligi.

Međutim, i sam Azar više puta je kazao da je njegov naredni cilj da podigne i trofej Lige šampiona, koji je Čelsi osvojio mesec dana pre njegovog transfera, pa je stoga na klubu da ga ubedi da je tako nešto moguće i u Londonu.

Najnovije informacije, koje je kazao njegov otac Tjeri za "Le Soir", govore da su dve strane daleko od novog ugovora pošto je Azar odbio ponuđene uslove!

To je upalilo "crvenu lampicu" kod navijača Čelsija, a Azar "senior" naveo je da do sada nije bilo kontakata sa Real Madridom koji se prethodnih godina dovodio u vezu sa ofanzivnim fudbalerom, dok ostale klubove nije pominjao.

Informacije iz Engleske ipak govore da je rukovodstvo šampiona Engleske za sada samo razgovaralo sa Azarom, bez konkretne ponude, a da će novi pregovori biti obavljeni u januaru. Takođe, navodi se i da Azar okleva sa potpisivanjem i čeka "mig" Reala. Sam fudbaler je više puta isticao da želi da ostane u Čelsiju, ali je takođe govorio da bi voleo da sarađuje sa svojim idolom Zidanom.

Eden Azar je do sada za Čelsi odigrao 191 meč u Premijer ligi i postigao 62 gola, dok je u svim takmičenjima njegov statistički učinak 80 golova na 274 utakmice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC