• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galešić želi na Kipar, a Borac traži odštetu

Autor mondo.ba

Fudbaler Borca Goran Galešić, na korak je do odlaska na Kipar, sa kojeg ima ponudu iz Ermisa. Vezista ističe da ima usmeni dogovor da ide kao slobodan igrač, dok iz kluba očekuju obeštećenje.

 Goran Galešić, FK Borac Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

  Galešić se u ljetnom prelaznom roku vratio među crveno-plave i u 17 utakmica u Premijer ligi Bosne i Hercegovine je postigao tri pogotka i zabilježio dvije asistencije. Nakon samo nekoliko mjeseci u dresu kluba u kojem je napravio prve fudbalske korake karijeru bi mogao da nastavi u inostranstvu. Dobio je bogatu ponudu sa Kipra, a Borac neće dobiti ništa na ime obeštećenja jer igrač i klub imaju takav dogovor, prenose "Nezavisne novine".

"Kada sam dolazio u Borac, čelnici i ja smo postigli usmeni dogovor da mogu da idem ukoliko se pojavi neka inostrana ponuda, što se i desilo. Sada mi ostaje da čekam i vidim da li će dogovor biti ispoštovan", rekao je Galešić i dodao: "Ukoliko ne ispoštuju dogovor, imam pravo da tražim raskid saradnje. Nadam se da neće doći do toga. Do sada smo imali više nego korektan odnos i nadam se da će tako i ostati."

POVEZANE VIJESTI

Galešić je istakao da ima i nekoliko ponuda iz Premijer lige BiH, ali da mu je Kipar trenutno prva opcija. Kaže da nije zadovoljan svojim igrama u prvom dijelu sezone te da je očekivao da će se klub boriti za izlazak na međunarodnu scenu.

"Kada sam dolazio, vladala je drugačija atmosfera i očekivao sam da se klub bori za Evropu. Od mog dolaska desilo se mnogo turbulencija, ali je posljednji meč sa Širokom Brijegom pokazao da ipak nismo za baciti".

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Igor Janković, vršilac dužnosti trenera Borca, koji je ujedno i na čelu sportskog sektora, istakao je banjalučkom listu da je Galešić fudbaler tima iz Platonove ulice i da još uvijek ima važeći ugovor.

"On ostaje u Borcu osim ukoliko se ne pojavi neka ekstra ponuda koja će zadovoljiti sve", počeo je Janković, a na našu konstataciju da je fudbaler kazao da ima usmeni dogovor sa klubom da ide besplatno je dodao:

"Ima dogovor, ali da bi se on realizovao, moraju da se slože sve kockice. Kažem, mora postojati ponuda koja bi zadovoljila sve strane i kako bismo bili u mogućnosti da angažujemo jednako kvalitetno pojačanje u ovom prelaznom roku".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC