• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na tribine, pa na posao

Autor mondo.rs

Stouk je sedmi premijerligaš koji je tokom ove sezone angažovao novog menadžera.

Nekadašnji škotski reprezentativac Pol Lambert imenovan je za menadžera ekipe Stouka, umesto Velšanina Marka Hjuza, koji je otpušten 6. januara.

Lambert je proletos otišao sa klupe drugoligaša Vulverhemptona, a sa Stoukom je dogovorio saradnju do kraja tekuće sezone, uz bonuse ukoliko izbori opstanak u Premijer ligi.

Rukovodstvo Stouka prethodno je vodilo neuspešne pregovore sa Slavenom Bilićem, Martinom O'Nilom i Kikeom Sančez Floresom.

Lambert je osim Vulvsa vodio Blekburn, Aston Vilu, Norič i još nekoliko klubova iz nižih liga Engleske i Škotske. Kao fudbaler je najveći uspeh ostvario u sezoni 1996/1997, kada je sa Borusijom iz Dortmunda osvojio Ligu šampiona, a potom je dugo igrao za Seltik.

Lambert će u ponedeljak uveče biti na tribinama "Old Traforda", gde Mančester junajted dočekuje Stouk u poslednjoj utakmici 23. kola Premijer lige.

Stouk bi se eventualnom pobedom pomerio iz zone ispadanja, dok bi u slučaju remija ili poraza ostao na 18. poziciji, iza Sautemptona, a ispred Vest Bromvič Albiona i Svonsija

Od početka sezone je menadžera promenilo još šest klubova.

Prvo je Kristal Palas angažovao Roja Hodžsona umesto Franka De Bura, a "seča" je nastavljena u Lesteru (Krejga Šekspira nasledio Klod Puel), Evertonu (Ronald Kuman - Sem Alardajs), Vest Hemu (Slaven Bilić - Dejvid Mojes), Vest Bromviču (Toni Pjulis - Alan Pardju) i Svonsiju (Pol Klement - Karlos Karvaljal).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC