• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijat o Ronaldovoj krizi: Plata? Ne verujem!

Autor mondo.rs

"Moraju razgovarati sa Ronaldom...", poručio je Predrag Mijatović koji je za špansku "Marku" govorio o golgeterskoj krizi Portugalca.

Kristijano Ronaldo je u najvećoj golgeterskoj krizi u dosadašnjem delu karijere.

Ove sezone postigao je svega četiri gola u Primeri i to je najveći razlog zašto Barselona "beži" već 19 bodova svom najvećem rivalu, a Portugalčeva preciznost pred golom je na najlošijem nivou otkako je obukao "kraljevski" dres i držao zavidan statistički nivo - više golova nego mečeva.


O njegovim igrama naveliko se priča u španskim medijima, a za špansku "Marku" o njegovom učinku govorio je i nekadašnji napadač Reala - Predrag Mijatović.

Legendarni Mijat, koji je Realu doneo titulu Lige šampiona 1998. godine, ne veruje, poput mnogih drugih, da je uzrok ove krize to što Real Madrid nije povećao platu svom igraču kao što je to uradila Barselona sa Mesijem.

"Tu situaciju moraju razmotriti na kraju sezone i Ronaldo mora da kaže da nije srećan ukoliko je to tako. Vidim da deluje tužno u La Ligi, ali ne u Ligi šampiona, pa mislim da to stvarno nema nikakve veze s platom. Možda je samo više motivisan u tom takmičenju...", kazao je Mijatović i podsetio da je Ronaldo u najjačem evropskom takmičenju dao već devet golova.

Predrag Mijatović u dresu "sa pertlom", jesen 1996. godine, kvalifikacije za Mundijal u Francuskoj.
Izvor: MN Press/arhiva




Mnogo se priča i o tome da je Real odlučio da se "pozdravi" s Ronaldom, nosiocem tima od 2009. godine, i da je meta najskuplji fudbaler sveta - Nejmar.

"Ako postoji šansa da ga kupe - bio bih prva osoba koja kaže DA, ali ne znam da li je to moguće. Kad je mogao da sarađuje dobro sa Mesijem, ne vidim zašto ne bi mogao sa Ronaldom?", zapitao se Mijatović koji je jedno vreme bio i sportski direktor Reala.

"Uživam u Nejmarovim igrama, obožavam ga kao igrača", dodao je za kraj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC