• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobra vest: Trenirali Ožegović i Suma!

Autor mondo.rs

Napadač i ofanzivni vezni posle nekoliko dana poštede odradili trening u Limasolu. Ožegović počeo u četvrtak posle podne, a Suma prvi put u petak.

 FK Partizan pripreme trenirali Ožegović i Suma Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

/Od izveštača MONDA sa priprema Partizana na Kipru, Vladimira Sukdolaka/

Tandem ofanzivnih fudbalera Partizana u četvrtak i petak priključeni su treninzima na terenu u Limasolu, gde crno-beli svakodnevno bruse formu za nastavak sezone.

Ognjen Ožegović i Sejdubu Suma, odvojeni od ostatka ekipe, počeli su sa vežbama, koje imaju za cilj da ih postepeno uvedu u jače treninge i spreme za najveće napore.




TOPLIJE I SUNČANO

I vreme u Limasolu se znatno popravilo u petak. Po rečima domaćina kiša je neprestano lila nekoliko dana, a danas je bilo delimično sunčano sa temperaturom od 17 stepeni Celzijusa.

  Za početak su trčali krugove oko terena i radili vežbe pod budnim okom medicinskog tima i stručnog štaba. Suma ima povredu primicača i nije trenirao 13 dana. Njemu je u petak bio prvi radni, a pre trčanja spremao je samo gornji deo tela u teretani. Očegović je doputovao bolestan, a još na prozivci u "Zemunelu" (12. januara), zajedno sa doktorom Ilijom Rosićem napustio je trening i uputio se ka klupskoj ambulanti. Napadač je trčao i u četvrtak posle podne.

Nebojša Kosović izlazi iz teške povrede kolena. Popularni "Kića" još uvek je pošteđen igre i zadataka sa kontaktom., ali je pitanje dana kada će mu i to biti dozvoljeno.. U petak su on i Danilo Pantić odradili trening u teretani hotela.

Ostatak ekipe uveliko radi maksimalnim intezitetom za ovaj period priprema. U subotu pre podne imaće vremena za predah, jer ih od 15 časova očekuje prva kontrolna utakmica protiv poljskog Gornjika.

Atmosfera u Partizanu je odlična, što dokumentuje i video snimak koji smo zabeležili na poslednjem treningu. Fudbaleri su igrali "između dve vatre", sudio je Andrija Delibašić, asistent Miroslava Đukića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC