• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teško i naporno - MUČENJE! Đukić je to i hteo...

Autor mondo.rs

Partizan je izgubio od Slovana (1:2), ali je treneru crno-belih mnogo važnije od rezultata to što su na utakmici protiv Čeha ostvareni ciljevi postavljeni pre meča, a odnose se na trčanje i snagu

 Partizan Slovan 1:2 pripreme Miroslav Đukić Izvor: MN PRESS

Stručni štab Partizan je protiv Gdanjska odlučio da izvede dva sastava i svakom da da odigra po poluvreme. U drugom kontrolnom meču sa Slovenom iz Libereca trener Miroslav Đukić je izvašio samo jednu izmenu i to u 75. minutu.

Leandre Tavamba je zamenio Đorđa Ivanovića...

"Bila je takmičarska, tvrda, teška utakmica i najvažnije da smo dobro istrčali 90 minuta. Igrali smo bolje u drugom poluvremenu, ali smo nesrećno primili gol na početku utakmice i bilo je teško da jurimo rezultat protiv fizički izuzetne ekipe", rekao je Đukić nakon meča.

KRITIKA

"Nisam zadovoljan početkom, tri-četiri minujta su oni odigravali, a mi nismo uspevali da iznesemo loptu, da izblokiramo. Moglo je to mnogo bolje", poručio je Miroslav Đukić svojim pulenima.

 "Danas nam je falila finoća i mirnoća sa loptom. Osetio se umor kod igrača. Đorđe Ivanović se baš mučio, a to smo u neku ruku i hteli", dodao je šef stručnog štaba srpskog prvaka.

Bojan Ostijić i Nemanja R. Miletić su povređeni, tako da je Svetozar Marković dobio šansu da bude u tandemu za Milanom Mitrovićem. Mladi štoper odigrao je dovoljno dobro da ga pohvali trener.

"Imamo povrede Ostojića i Miletića, šansu smo pružili Sveti, koji je pokazao da je igrač na koga možemo da se oslonimo u budućnoti. Zadovoljan sam učinkom Svete Markovića", dodao je trener Partizana.

Partizan se kasno probudio - 1:2 na Kipru!


Gol Partizana plod je prelepe akcije Marka Jankovića, Zorana Tošića i strelca Tavambe.

"Prelepa akcija... U fudbalskom smislu mogli smo mnogo bolje, ali mi je bitno da smo u ovom delu priprema pokazali da možemo da uđemo i u trku sa protivnikom. Napredovaćemo mi još dosta, imamo igrače koji u kondicionom smislu mogu još mnogo."

Slovan gaji sličan stil kao Viktorija Plzen. Neguje češku školu i nema sumnje da će crno-bele u šesnaestini finala Lige Evrope čekati rovovska borba.

"Videli smo šta nas očekuje protiv Viktorije, to je sličan stil - jedna teška borba. Igraćemo protiv ekipe koja će forsirati duge i brze lopte", podvukao je Đukić.

Marko Janković je posle oporavka od povrede trbužnog zida prvi put na terenu proveo svih 90 minuta. Nije se primetilo da je nedavno izašao iz povrede. Snagu je pokazao i pred sam kraj utakmice, kada je odigrao, istrčao po dijagonali, a onda asistirao.

"Nisam u zaostatku u odnosu na druge, radim sa ekiom, dobro je, a biće još bolje. Tavamba je golgeter, iako je išla u gol lopta posle mog šuta, on ju je poslednji dodirnao. To je navika. U svakom slučaju bolje je 1:2 nego 0:2", rekao je vezni fudbaler Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC