• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Aleksandar Mitrović - kod Jokana!

Autor mondo.rs

Bio je na pragu Anderlehta, ali je transfer propao - nova destinacija Aleksandra Mitrovića je Fulam!

Sada je definitivno - Aleksandar Mitrović je novi igrač Fulama!

Srpski reprezentativac je bio na korak od pozajmice u Anderleht, potom se pominjao Bordo, dok je potom "pao" sporazum sa ekipom koju vodi Slaviša Jokanović.

Upravo je srpski menadžer tražio pojačanje u ovom prelaznom roku, a pozajmica Aleksandra Mitrovića mogla bi da pomogne njegovom timu da izbori promociju.

Mitrović se iz Brisela vratio u London, potom je odmah otišao na "Krejvin Kotidžu" gde je ugovorena pozajmica do kraja sezone, a Fulam je na svom Twitter profilu i zvanično objavio video dobrodošlice srpskom napadaču.



"Oduševljen sam što je Aleksandar došao u naš klub. On je talentovan fudbaler i već ima impresivne rezultate u najkvalitetnijim ligama. Verujemo da će nam pomoći da se domognemo Premijer lige"
, kazao je direktor kluba Toni Kan.

A umalo je sve otišlo u drugom smeru...

Delovao je srećno Aleksandar Mitrović danas po dolasku u Brisel gde je trebalo da "završi" šestomesečnu pozajmicu u svoj bivši klub u kome se, kako on kaže, "oseća kao kod kuće", ali je transfer OTKAZAN u poslednji čas!

Ostrvski mediji redom javljaju da "Mitrogol" neće pojačati Belgijance, ali za sada nema zvaničnih informacija zbog čega je "dil" propao.



Mitrović se nije krio od novinara, pa je tako pre oko sat vremena fotografisan u društvu rukovodstva Anderlehta, u prijateljskom razgovoru uz nasmejana lica, stoga se stiče utisak da je Njukasl odlučio da "povuče" svog igrača iz ovog sporazuma.

Nezvanično, "problem" je napravio Islam Slimani koji je trebalo da bude zamena za Mitrovića - pošto alžirski fudbaler nije prošao lekarske preglede!

Ispostavilo se da to nije tačno pošto je u međuvremenu Alžirac potpisao za Njukasl.


Drugi mediji sa Ostrva ipak navode da je problem bio u novcu!

Anderleht nije uspeo da proda igrača koga je namerio, pa je tako ostao bez sredstava za finaliziranje ovog transfera, pa je tako Mitrović postao interesantan drugim klubovima, dok je belgijski tim na kraju odlučio da angažuje Lazara Markovića iz Liverpula.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC