• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi početak Bobana Bajkovića

Autor mondo.ba

Popularni Bajko odnedavno je trener golmana u omladinskom pogonu Crvene zvezde. "CSKA nije bauk", osvrnuo se i na predstojeće okršaje u Ligi Evrope.

 Boban Bajković trener golmana FK Crvena zvezda omladinci Izvor: MN PRESS

Godinama je stajao među stativama "Marakane", a sada mu je radno mesto na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić", smeštenom iza južne tribine.

Boban Bajković (32) proletos je završio karijeru u Neftčiju iz Bakua i bez mnogo razmišljanja prihvatio poziv kluba u kome je kao profesionalac - uz brojne pozajmice - proveo 11 godina.

"Ceo život sam se u ovom klubu osećao lepo, tako je i sada. Ono što sam radio kroz karijeru, radim i sad sa ovim momcima. Naravno, potrebno mi je iskustvo, opet počinjem od nule, ali srce mi je puno i presrećan sam", rekao je Bajković u intervjuu objavljenom na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

"Treneri Gašić i Katić mi ukazuju na ono što treba da radim i naučim, kako bih što pre ušao u 'štos'. Nije to meni ništa strano, ali ipak sam sad sa one druge strane terena, gde se analiza i priprema rade drugačije. Znam da mladim golmanima mogu da prenesem dosta svog iskustva i da ih posavetujem".

Bajković je pohvalio pomak u infrastrukturi i uslovima za rad, u odnosu na vreme kada je otišao u belgijski Lirs 2014, kao i talenat momaka sa kojima radi.

"U ovim mladim momcima vidim sebe kada sam imao 15 godina. Sve su to talentovana deca, inače ne bi ni bila u Zvezdi. Naš klub uvek traži i bira najbolje golmane, a na primer Gordić, koji je sada prvi golman omladinske selekcije to i pokazuje. Vidi se da ima kvalitet i da može da bude budućnost Zvezde".

Ljubimac Delija osvrnuo se i na predstojeći dvomeč 1/16 finala Lige Evrope.

"Mislim da su šanse protiv CSKA 50:50 i da možemo da prođemo. Pokazali smo snagu kroz prvi ciklus evropskih utakmica, a sada možemo da vidimo da ruska ekipa na pripremama ne pokazuje ništa čega bi trebalo da se plašimo. Nisu bauk", poručio je Boban Bajković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC