• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Bitno da nema povreda!

Trener Crvene zvezde nije zabrinut zbog poraza od Zenita i veruje da će njegova ekipa biti maksimalno spremna za prvi duel sa CSKA.

 Vladan-Milojevic-izjave-posle-meca-Crvena-zvezda-Zenit-0-1 Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

/Od izveštača MONDA iz Antalije/

Crvena zvezda je doživela prvi poraz ove zime na pripremama u Turskoj, od Zenita 0:1, ali Vladan Milojević ne mora mnogo da brine.

I sam je posle utakmice to istakao.

"Dobra utakmica i provera, najvažnije mi je bilo da svi izađu zdravi. Svaki trener se pribojava ovih poslednjih utakmica zbog povreda. Dugo smo bili van Beograda, dugo smo imali po dva treniga, ali momci su sve podneli profesionalno i zadovoljan sam što sam im trener", rekao je Milojević novinarima na stadionu Mardan palas.

Duel sa drugoplasiranim timom ruskog prvenstva poslužio je crveno-belima kao generalna proba za duele sa moskovskim CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope.

"Nisu ove pripreme bile samo za CSKA, već za sve što nas dočekuje u nastavku sezone. Jasno je da sada nije bilo svežine, ali bitno je da će svi biti spremni za utorak. Imamo dovoljno dana da se osvežimo do utorka", dodao je Milojević.

U odsustvu Ričmonda Boaćija i Aleksandra Pešića, ulogu centralnog napadača imao je Nemanja Milić, a potom i El Fardu Ben. Ipak, u utorak će biti drugačije...

"Da je ovo bila takmičarska utakmica, Pešić bi sigurno igrao", rekao je Milojević i istakao da je optimista kada je u pitanju nastup Boaćija protiv CSKA.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC