• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Adžić mi je tražio da mu namestim gol

Autor mondo.rs

Napadač Crvene zvezde upisao još jednu sjajnu partiju u Superligi.

 Aleksandar Pešić: Luka Adžić mi je tražio da mu namestim gol Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS Aleksandar Pešić se letos vratio u srpski fudbal, a kako igra u dresu Crvene zvezde, čini se da mu je mnogo nedostajao.

Jasno je da i nije baš tako, već ono što je nedostajalo 25-godišnjem napadaču su utakmice.

Posle dve sezone u kojima je kao član Tuluza i Atalante imao mizernu minutažu, Nišlija ponovo igra u kontinuitetu, a koliko mu to prija, najbolje se vidi po njegovom učinku.

Uz golove za 2:0 i 3:0, Pešić je doprineo i vodećem pogotku, pošto je posle njegovog prodora lopta došla do Luke Adžića koji je precizno šutirao.

"Bilo mi je važno da uđem u ritam odmah na početku, da mi se vrate svežina i snaga iz 2017. godine. Polako će sve doći na svoje mesto. Naravno da znače golovi, ali pored toga često napominjem koliko su mi važne asistencije. Adžić mi je pre utakmice rekao da mu namestim gol, morao sam da mu obećam. Šalu na stranu, srećan sam što sam mu asistirao i što smo se obojica upisali u listu strelaca".

Dobru partiju u subotu prikazao je i El Fardu Ben. Novajlija je proigrao Pešića uoči penala za 2:0, a potom mu je na sličan način asistirao kod trećeg pogotka crveno-belih. I sam je imao nekoliko dobrih prilika da se upiše u strelce, ali nije uspeo.

"Svi su očekivali od Bena da postigne danas pogodak i on je imao preveliku želju i to se uvek završi na ovaj način, ali siguran sam da će postići gol kada to bude bilo važno. Već je pokazao da je odličan igrač, asistirao mi je kod drugog gola, a uputio mi je pas kada je dosuđen penal tako da je njegov udeo u pobedi veliki. Odlično smo se uklopili svi u ekipi, znamo ko šta radi i šta je čiji zadatak", konstatovao je Pešić.

Milijaš prestigao Milovanovića: Najčešći od Barija


Crveno-beli su sada okrenuti Moskvi i revanšu sa CSKA. Posle beogradskih 0:0, osmina finala Lige Evrope nije mnogo daleko...

"I u prvom susretu sa CSKA smo se svi trudili da ostavimo individualni učinak po strani i siguran sam da će tako biti i u Moskvi. Mogao je svako od nas na terenu da gleda da se dokaže, da istakne sebe u prvi plan, ali svi smo ovde zbog Zvezde, da bi ekipa pobedila. Bitno je da na kraju utakmice ostvarimo dobar rezultat", priželjkuje Pešić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC