• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bohemian Rhapsody" po crno-belim notama

Autor mondo.rs

Partizan i Viktorija od 19 sati u Plzenju biju odlučujuću bitku za prolaz u osminu finala Lige Evrope.

 Viktorija-Plzenj-Partizan-Liga-Evrope-revans-najava-i-prenos-TV-Arena-Sport. Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Svanuo je dan odluke...

Čvrsto verujući u uspeh fudbaleri Partizana spremni i u pobedničkom raspoloženju dočekuju revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj.

Rezultatski nepovoljnih 1:1 iz Beograda nisu pokolebali crno-bele, naprotiv. Partizan je u prvoj utakmici primio gol zahvaljujući greškama sudija i odbrane, ali je veći deo utakmice dominirao i stvorio sliku da srpski prvak ima realne šanse da se nađe u narednoj fazi takmičenja.

Plzenj će u četvrtak definitivno biti crno-beli grad. Dan pred meč vladala je prava jagma za kartama, kojih je Partizan dobio oko 800. I pored toga što ulaznica više nema, mnogi navijači "parnog valjka" uputili su se ka južnoj Bohemiji, kako bi na licu mesta pokušali da nađu rešenje za ulazak na stadion.

Dosan arena je lep fudbalski objakat, ali je kapaciteta tek 11.700 mesto.

U svakom slučaju Đukićevi puleni imaće sjajnu podršku navijača.

"Želim da budemo zajedno do kraja. I u dobru i u zlu. I ako ne krene kako bi trebalo ne znači da je sve izgubljeno", poručio je Ognjen Ožegović.



Napadač crno-belih kaže da je najbitnije strpljenje.

"Moramo da verujemo do kraja, jer igramo protiv ozbiljne ekipe i potreban nam je svaki čovek. Ako odigramo kao u nekim trenucima u Beogradu, možemo da prođemo svakog, pa i Plzenj."


Očekuje se da Marko Janković u revanšu promeni stranu sa Zoranom Tošićem i s levog se prebaci na desno krilo, poziciju koju mladi Crnogorac obožava.

"Planiramo da ih pritisnemo od početka i damo im gol. I Plzenj je ofanzivna ekipa, moraće u jednom trenutku da krene na nas, jer ne želi samo da se brani. Očekujem čvrst fudbal, ne baš lep za gledanje. Moraćemo da spustimo loptu, a kad povežemo nekoliko pasova možemo da im stvorimo problem", rekao je Janković.

Pobedi i uspehu se nada i Sejduba Suma.

"Može to Partizan još jednom! Svi znaju da smo sposobni za to. Kad meč počne naša obaveza je da jurnemo ka golu rivala. Samo, ovog puta moramo da budemo 100 posto fokusirani da nam se ne desi isto što u Beogradu", dodao je omaleni fudbaler iz Gvineje.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović


Optimista je i Saša Zdjelar, koji bi u večeras mogao da debituje za Partizan. Što se njega tiče - spreman je!

"Moramo da napadnemo i gol da damo. Čak i da je ostalo 1:0 u Beogradu morali bismo ovde da poentiramo. Česi su čvrsti, pustili su nas prvo poluvreme da igramo. Tako generalno rade, dozvole protivniku da ima loptu, pa naprave veliki presing na sredini. Gledao sam ih u prvenstvu, igrali su identično kao u Humskoj, ne mogu oni da se promene mnogo. A mi možemo. Imamo spremnu taktiku", poručio je Saša Zdjelar.

1/16 finala Lige Evrope:

VIKTORIJA - PARTIZAN

DOSAN ARENA (11.700). Početak utakmice u 19 sati.

PRENOS: TV Arena Sport

SASTAV PARTIZANA: Stojković - Vulićević, N.R. Miletić, Ostojić, Urošević - Zdjelar, Jevtović - Janković, Pantić, Tošić - Tavamba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC