• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Kapelo zatvorio vrata Boaćiju? Možda!

Autor mondo.rs

Kapelo je danas doveo italijanskog štopera u Nanking, čime je popunjen broj stranaca. Međutim...

Ukoliko Đangsu Suning do isteka zimskog prelaznog roka u Kini, a to je 28. februara, ne proda nekog od trojice fudbalera - ovaj klub zainteresovan za napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija neće imati prostora i da realizuje taj transfer.

Trofejni italijanski trener Fabio Kapelo kompletirao je danas transfer štopera, Gabrijela Palete, koji je zvanično postao četvrti stranac u redovima kluba iz Nankinga.

Bivši italijanski reprezentativac (tri meča) bio je bez kluba od kraja januara kada je raskinuo ugovor sa Milanom u kojem je proveo prethodnih godinu i po dana i osvojio Superkup Italije. Paleta je rođen u Argentini i prošao je mlađe kategorije Banfilda, a u karijeri je igrao još i za Liverpul, Boku Juniors i Parmu u kojoj se najduže zadržao.

Od ranije, za Đangsu nastupaju dvojica brazilskih vezista, Ramireš i Aleks Tešeira, kao i napadač iz Kameruna Benjamin Mukanđo.

/Šta sa Boaćijem?/

U kineskoj Superligi važi pravilo da jedan klub sme da ima pod ugovorom četvoricu stranaca, a da samo trojica smeju da budu na terenu u isto vreme. Takođe, broj stranaca na terenu mora da bude isti kao i broj kineskih fudbalera mlađih od 23 godine.

Crvena zvezda je na stolu imala konkretnu ponudu Đangusa za Boaćija "tešku" 5,5 miliona evra.

Da li je Paleta zatvorio vrata centarforu crveno-belih? Deluje da jeste, ali treba istaći i da je Ramireš prethodnih nedelja govorio o želji da se vrati u Evropu, a da je interesovanje pokazao Inter koji ima iste vlasnike kao i Đangsu.

Tako da…

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC