• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović prebacio normu, prvenac Grujića

Autor mondo.rs

Posle tri meča sa po jednim postignutim pogotkom, centarfor Fulama bio je dvostruki strelac u pobedi nad Šefild junajtedom.

Aleksandar Mitrović ove zime je po dolasku u Fulam jasno poručio da je cilj plasman u Premijer ligu i za sada se realizacija tog plana odvija veoma dobro.

Otkako je reprezentativac Srbije debitovao za tim Slaviše Jokanovića, zabeležili su pet pobeda i dva remija, uz njegovih pet golova - sve u poslednja četiri kola.

Posle pobeda nad vodećim Vulverhemptonom (2:0) i direktnim konkurentom Derbijem (2:1), Fulam je u sredu, u okviru 36. kola, savladao još jednu ekipu iz gornjeg dela tabele, Šefild junajted - 3:0.

Mitrović je u okršajima sa Bristol sitijem, Vulvsima i Derbijem postigao po jedan pogodak, a sada je već u prvom poluvremenu duplirao svoju normu, zatresavši mrežu u 31. i 44. minutu.

Prvo je uklizavanjem na oštar centaršut "zakucao" loptu iza golmanovih leđa...



...dok je u akciji kod drugog gola demonstrirao zavidnu tehniku, upotrebivši jedan prefinjen dodir da sprovede u mrežu proigravanje Norvežanina Johansena.



I dok Fulam sa 65 bodova zauzima četvrtu poziciju, sa koje bi išao u plej-of za popunu Premijeršipa, Kardif sa 70 bodova i utakmicom manje drži drugo mesto.

Taj tim je zajedno sa Vulverhemptonom (73, dva meča manje) favorit za direktnu promociju, mada do kraja takmičenja ima još 10 kola i mnogo prostora za promene na tabeli.

Pobedi Velšana nad Barnslijem (2:1) u sredu je veoma konkretno doprineo i Marko Grujić, koji je udarcem sa 17-18 metara u 46. minutu povećao vođstvo na 2:0!

Mladom srpskom "vezisti" to je prvenac u dresu Kardifa, kome je kao pozajmljeni igrač Liverpula pristupio polovinom januara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC