• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slišković traži ukidanje suspenzije

Autor mondo.ba

"Slišković u svojoj žalbi na pet stranica u cjelini pobija odluku Disciplinske komisije i predlaže da se odluka preinači na način da se u potpunosti odbije zahtjev Odjela za takmičenje FS BiH", saopšteno je iz Zrinjskog.

 Slišković traži ukidanje suspenzije Izvor: MONDO/Samir Cacan

Blaž Slišković je iskoristio pravo žalbe na odluku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza BiH prema kojoj je kažnjen zabranom vršenja funkcije od jedne prvenstvene ili Kup utakmice počevši od 20. marta 2018. i novčanom kaznom od 500 KM.

"Slišković u svojoj žalbi na pet stranica u cjelini pobija odluku Disciplinske komisije i predlaže da se odluka preinači na način da se u potpunosti odbije zahtjev Odjela za takmičenje FS BiH za pokretanje disciplinskog postupka, ukinu provedene radnje i obustavi disciplinski postupak u cjelini ili da nakon razmatranja žalbe drugostepeno tijelo ukine prvostepenu odluku i predmet vrati na ponovni postupak zbog postojanja povreda disciplinskog postupka, odnosno zbog pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja, zbog čega je nužno provesti novi postupak", saopšteno je iz Zrinjskog.

Slišković smatra da je do konačne odluke po žalbi neophodno ukinuti zabranu vršenja funkcije, jer se zbog činjenice da se prvenstvo odigrava gubi svaki smisao žalbe ako suspenzija traje od dana donošenja odluke pa bi u slučaju usvajanja žalbe žalbenik bio oštećen iz razloga što bi bilo nemoguće protuizvršenje izrečene sankcije.

Trener Zrinjskog je prekršaj kršenja etičkog kodeksa napravio nakon meča u Banjaluci protiv Borca, kada je imao primjedbe na stanje terena na Gradskom stadionu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC