• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piter Krauč pomaže deci Srbije

Autor mondo.rs

Bivši reprezentativac Engleske i Stouk siti uključili su se u humanitarnu akciju organizacije "Zajedno za život" za pomoć lečenja oboleloj deci iz Srbije

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavlja sa humanitarnim internet aukcijama dresova, a nakon proslavljenih klubova i sportista iz Srbije, dres je donirao i engleski premijerligaš Stouk siti.

Golgeter Piter Krauč pozvao je ljude u Srbiji i inostranstvu da se uključe u akciju fondacije čiji je osnivač Jovan Simić.

Krauč i fudbaleri Stouka stavili su na aukciju originalni dres sa potpisima prvotimaca tog kluba (Kurt Zuma, golman engleske reprezentacije Džek Batland i ostali) za koji se može licitirati u narednih pet putem ovog linka.

"Želeo bih da pozovem sve da podrže inicijativu i uključe se u akciju kupovinom dresa koji smo potpisali moji saigrači i ja", rekao je gorostasni golgeter Piter Krauč u specijalnoj video poruci.

Krauč
Izvor: YouTube/Zajedno Za Život

Sav prihod od prodaje dresa namenjen je fondu za troškove lečenja Humanitarne organizacije "Zajedno za život" koja pomaže deci u procesu lečenja u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC