• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUNDIJAL KLADIONICA: Bez vjere u Poljake

Autor mondo.ba

Redakcija našeg portala i 11. dan Svjetskog prvenstva u Rusiji prognozira rezultate, a zajednički nazivnik je da niko nije tipovao na pobjedu Poljske.

Zakuvalo se!

Jučerašnji dan je bio veoma uspješan za MONDO kladioničare, ako izuzmemo da je Žarko, napravio "kiks" sa Meksikom, ali i bio na korak do direktnog pogotka konačnog rezultata meča između Njemačke i Švedske.

A onda se petom minutu sudijske nadoknade "ukazao" Toni Kros i majstorskim golom osigurao pobjedu "pancera", što je omogućilo Zoranu da se izjednači s njim na tabeli.

Željko je i dalje neprikosnoveni lider, ali s obzirom da konačan ishod donosi tri boda promjene su itekako moguće i u vrhu i na dnu.

Izvor: MONDO

ŽARKO MARKOVIĆ

Engleska - Panama 1 (3:0)

Ne bi trebalo da bude problema za Albion koji je dosta dobrih stvari pokazao i protiv, od Paname jačeg, Tunisa.

Japan - Senegal 2 (1:2)

Ekipe u ovaj duel ulaze sa po tri boda sto jeste neočekivano, ali nije iznenađenje što tri boda ima Senegal, svakako najbolja afrička reprezentacija na Mundijalu. Japanci su odlicno iskoristili igrača više protiv Kolumbije, ali teško je očekivati da i danas imaju tu prednost. Senegal je favorit.

Poljska - Kolumbija 2 (1:3)

Ako gledamo sami kvalitetnije ekipe na SP, Poljaci su pokazali najmanje. Bili su bezidejni, spori, dekoncentrisani, a iskustvo nas uči da, ako tako uđu u turnir, za njih teško da ima povratka. Kolumbija ce ovdje lakše da uhvati posljednji voz.

BOJAN JAKOVLJEVIĆ


Engleska - Panama 1 (3:0)

Vrijeme je da i Englezi prorade. Ako neće protiv Paname, onda stvarno ne znam protiv koga će. Nisu briljirali u prvom meču, ali zato danas očekujem da će biti raspucani.

Japan - Senegal X (1:1)

Veoma bitna utakmica za obje selekcije, koje su na startu Mundijala ostvarile pobjede. Eventualnim trijumfom pobjednik osigurava plasman u nokaut fazu, ali mislim da danas neće pasti odluka. Po meni, remi je najrealniji.

Poljska - Kolumbija X (1:1)

Poljska i Kolumbija sigurno nisu očekivali da će ostati bez bodova u premijernim utakmicama SP, ali to se desilo. Sada ih čeka međusobni duel i poraženi može pakovati kofere. Ipak, i u ovom meču nekako mi "miriše" na remi, pa će posljednje kolo u grupi odlučivati ko prolazi dalje.

ZORAN PAJČIN

Engleska - Panama 1 (3:0)

Englezi su protiv Tunisa u prvom poluvremenu propustili nekoliko odličnih prilika pa su se morali spašavati u nadoknadi vremena. Meni su, pogotovo u prvom poluvremenu, odigrali dosta solidno ali ipak je to bio samo Tunis pa i dalje očekujem da na ovom prvenstvu, kao i na skoro svakom dosad, odigraju jednu utakmicu manje nego što bi objektivno trebali. Pobjeda protiv Paname je "homerun".

Japan - Senegal 2 (1:2)

Naravno, otvoreno navijam za Senegal, ne samo zato što Sadio Mane igra za Liverpul. Protiv Poljaka su bili odlični, disciplinovani i sjajno pripremljeni. Aliu Sise je dobar trener i lider ekipe, iako tako sa onim dredovima ne izgleda. Moram priznati da me Japan iznenadio protiv Kolumbije, iako su imali igrača više skoro cijeli meč. Biće tijesno, ali navijam za Senegal.

Poljska - Kolumbija 2 (1:2)

Poljaci su razočarali u prvom meču i pokazali da nisu popravili defanzivni dio igre koji ih je mučio tokom kvalifikacija. Nisu oduševili i mislim da neće proći grupu. Kolumbija je i sa igračem manje uspjela doći do izjednačenja protiv Japana, ali su pali fizički i nisu uspjeli izdržati do kraja. Hames Rodrigez nije igrao od starta zbog povrede, ali će danas sigurno biti u timu i očekujem da povede Kolumbijce do prva tri boda u Rusiji.

NEBOJŠA ŠATARA

Engleska - Panama 1 (4:0)

Bez dileme, prilika da Englezi poprave gol razliku i da u derbiju sa Belgijom stvarno vide da li i koliko mogu otići na Mundijalu u Rusiji.

Japan - Senegal 2 (0:2)

Ponajbolji tim Afrike neće imati većih problema sa Japancima, koji su imali mnogo sreće u prvom kolu protiv Kolumbije da zabilježe pobjedu. Nesporno je da sreća prati hrabre, ali danas ma koliko bili srčani, nemaju šta da traže protiv "lavova Terange".

Poljska - Kolumbija 2 (0:1)

Ovo je najteža utakmica danas za prognoziranje jer su i jedni i drugi u gabuli, pa će morati baš da se čupaju. Biće tvrda i žestoka borba na sredini terena, a presudiće samo jedan gol. I to u mreži poljskog golmana Vojčeha Šćešnjog.

ŽELJKO SVITLICA

Engleska - Panama 1 (2:0)

Englezi bi trebalo da imaju dosta manje problema nego protiv Tunisa.

Japan - Senegal 2 (1:2)

Senegalci potvrđuju prolaz, ali ne bez vatre i nasrtaja Japanaca.

Poljska - Kolumbija 2 (0:1)

Kolumbijci moraju pobijediti. Bolji su i valjda neće opet dobiti karton na početku utakmice.

GORAN ARBUTINA

Engleska - Panama 1 (4:0)

Englezi će pregaziti Panamski kanal k'o plitak potok. 

Japan - Senegal X (1:1)

Iako su Senegalci objektivno gledano bolji od Japana, tipujem na neriješen ishod.

Poljska - Kolumbija X (2:2)

Isti slučaj je i za utakmicu u Kazanju. Poljaci su loše startovali, Kolumbija takođe, ali danas se ni jedni ni drugi neće radovati pobjedi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC