• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi: Mik Džeger je KRIV, on je BAKSUZ!

Autor mondo.rs

Kad izgubiše sve i svako ti smeta... pa i legendarni pevač Rolingstonsa (koji doduše jeste baksuz) :))

Kada su ga videli na tribinama stadiona "Lužnjiki" u Moskvi, mnogi navijači engleske reprezentacije su pomislili: "Oh, ne, nema šanse da dobijemo, ovaj je tu!".

Taj "ovaj" je niko drugi nego Mik Džeger, pevač jedne od najvećih rok grupa svih vremena The Rolling Stones, koga smatraju fudbalskim baksuzom!

Zašto?

Vremešni Mik, koji ima 74 godine, voli fudbal, veliki je navijač engleske reprezentacije i londonskog Arsenala.

Ali, Mik uvek gleda poraz Engleza na velikim takmičenjima i to one bolne.

Gledao je poraz Engleza od Nemaca u Italiji, na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine gledao je tragičan poraz Engleza od Argentine na penale u osmini finala, potom je bio i na Mundijalu u Južnoj Africi i opet je gledao poraz Engleza, opet od Nemaca!

Bio je i u sredu uveče u Moskvi, gde je gledao polufilani duel svoje Engleske protiv Hrvatske...

Znate kako se završilo, Hrvatska je pobedila u produžecima i otišla u finale.

C’mon England!

Објава коју дели Mick Jagger (@mickjagger) дана


Sada Džegera zezaju i Englezi i Hrvati, koji su na društvenim mrežama, propratili poraz Engleza, uz hitove Stonsa: "(I Can't Get No) Satisfaction" i "You Can't Always Get What You Want".

On je NAJVEĆI GUBITNIK Svetskog prvenstva

Zanimljivo, MONDO je o fenomenu Mika Džegera "prokletog navijača" pisao i pre četiri godine.

Podsetite se tog teksta od 10. jula 2014. godine:

Mik Džeger je pasionirani ljubitelj fudbala i ne propušta velika takmičenja. I uvek ima svoje favorite.

Normalno, mora da ih ima više, jer njegovi Englezi po pravilu idu kući pre polovine takmičenja. Ili grupa ili, eventualno, osmina finala... Tako legendarni frontmen višedecenijske muzičke senzacije zvane Rolingstons povremeno navija za SAD, Argentinu, Brazil.

Međutim... Njega dugo već prati glas da je živi baksuz i da uvek ispada onaj za koga Mik navija sa tribina. Tako je pre četiri godine u Južnoj Africi poslao kući Engleze, Amerikance i Brazilce. Imao je svojevrstan "het-trik".

Ove godine u Brazilu na vreme je "spakovao" kofere Englezima, a potom, kada su ga Brazilci videli na tribinama uoči utakmice sa Nemačkom u polufinalu SP, znali su da je vrag došao po svoje.

Optužili su ga da je isključivi krivac za vekovnu katastrofu nazvanu 1:7. Štaviše, dali su mu nadimak Pe Frio, odnosno Hladna Noga. Pojedini brazilski navijači doneli su na utakmicu kartone sa likom Mika Džegera, "obučenog" u dres Nemačke i sa natpisom: "Napred, Nemačka!", ali nije vredelo... Bili su osuđeni na propast.

Tim povodom, kontaktirao ga je novinar britanskog tabloida "San" za koji je Džeger rekao:

"OK, mogu da prihvatim krivicu za jedan gol, ali ne i za ostalih šest", izjavio je i nasmejao se, posle čega Brazilcima sigurno nije bilo lakše.

Džeger nije prokleo samo one za koje je navijao uživo. On je u maju, pred oko 60.000 ljudi na koncertu u Lisabonu, izrekao proročanstvo da će Portugal postati prvak sveta. Proročanstvo se pretvorilo u kletvu, tako da su Kristijano Ronaldo i drugovi ispali već u prvom krugu.

Iz Lisabona je otputovao u Rim gde je pred 70.000 fanova prognozirao da će Italija pobediti Urugvaj. Italijani su taj meč izgubili 1:0, uz crveni karton i eliminisani su, a da sudija nije ni video da je Luis Suarez ujeo njihovog defanzivca Đorđa Kjelinija.

Pre utakmice Engleske sa Urugvajem, Džeger je preko Twittera pružio podršku svom timu... koji je potom izgubio meč i bio eliminisan već posle dva susreta u grupi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC