• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo mora da uigrava i bez Matića

Autor mondo.rs

Srpski fudbaler se tek pre četiri dana priključio saigračima u SAD, ali Mančester junajted gotovo izvesno neće računati na njega tokom ovog dela priprema...


Nemanja Matić
(29) dobio je "produženi odmor" zbog učešća sa Srbijom na Svetskom prvenstvu, a od nedelje se pridružio saigračima na pripremama u SAD.

Srpski reprezentativac je dan kasnije odradio i prvi trening, indivudualno, ali se pred prijateljski duel sa Milanom u noći između srede i četvrtka, koji je Junajted dobio na penale, požalio na bolove i zbog toga nije igrao.

Murinjo nije zadovoljan pošto u ovom delu priprema ne može da računa ni na njega ni na Valensiju, dok su van tima još i "mundijalisti" Fred, De Hea, Pogba, Lukaku, Lingard, Džouns i Rašford, dok je Ešli Jang morao da prekine odmor zbog "defanzivne krize", pa se tako Junajted s vrlo "mršavim timom" priprema za novu sezonu u kojoj mora da ostvari bolje rezultate.

Englezi ne prenose koliko je ozbiljna povreda Matića, ali izvesno je da neće igrati u subotu protiv Liverpula, dok teško da će Murinjo rizikovati i za meč u utorak protiv Reala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC