• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević o Simiću: Znamo ko je i koliko može

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde čestitao svojim igračima na pobedi protiv Voždovca, a posebno pohvalio "novajliju".

 Voždovac Crvena zvezda 1:2 izjava Vladan Milojević Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Uspeli su fudbaleri Crvene zvezde da nastave pobednički niz ove sezone i upišu maksimalnu, treću "trojku" u Superligi. Na krovu Tržnog centra "Stadion" savladan je Voždovac 2:1.

Vladan Milojević je prilično promešao tim za ovu utakmicu, a posle odličnog prvog poluvremena videli smo mali u igri crveno-belih po povratku sa odmora, ali je trener bio zadovoljan ukupnim izdanjem svojih izabranika.

"Želim da čestitam mojim igračima, imali smo veliku želju i došli smo ovde sa velikim motivom da osvojimo tri boda. Celo prvo poluvreme, kao i deo drugog, igrali smo onako kako smo želeli. Kontrolisali smo dešavanja na terenu, imali smo mnogo izglednih prilika za gol, mogli smo da postignemo još neki, a ne znam da li je Voždovac u tom periodu imao i jednu šansu. Kasnije je došlo do pada, ali dobro, to je i normalno. Vreme je bilo teško za igru, teren na koji nismo navikli i bilo je potrebno mnogo snage utrošiti kako bi se ovde kvalitetno odigralo. Mnogima je ovo prva utakmica tako da sam zadovoljan", izjavio je Milojević pred kamerom TV Arena Sport.

Samo dva minuta trebalo je Veljku Simiću da upiše svoj prvenac po povratku u klub iz kojeg je otišao kao omladinac. Odličnu partiju prikazao je mladi vezista u prvom delu i zadovoljio očekivanja trenera.

"Rekli smo i kad smo ga dovodili da znamo ko je Simić. Jako je talentovan fudbaler, dete iz naše škole. Ima veliki potencijal i mislim da može mnogo da pruži Zvezdi", očekuje Milojević.

Trener Voždovca, Branko Vojinović, ocenio je da su kardinalne greške koštale njegovu ekipu.

"Pravili smo kardinalne greške, posle kojih je teško vratiti se, naročito protiv ekipe kao što je Zvezda. Pokušali smo da se 'resetujemo' u drugom poluvremenu, da se ne obrukamo i nismo. Izgubili smo zasluženo, jer sa ovakvim greškama ne može da se pobedi ni daleko slabija ekipa nego što je Crvena zvezda", iskren je Vojinović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC