• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvenac u Zvezdi za porodicu i navijače

Autor mondo.rs

Veljko Simić pun utisaka posle debitantskog nastupa za crveno-bele i pogotka posle samo dva minuta igre.

 Veljko Simić Debi i gol FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Dan kakav se samo poželeti može imao je Veljko Simić ove subote. Debitovao je za Crvenu zvezdu i posle samo dva minuta postigao gol u pobedi nad Voždovcem 2:1.

Očekivano, posle utakmice bio je pun utisaka.

"Utisci su fenomenalni, nisam mogao da zamislim bolji debi. Prvi gol u ovom klubu je nešto o čemu mnogo fudbalera sanja, a meni se taj san ostvario veoma brzo", izjavio je mladi vezista crveno-belih koji je samo dan pre debija potpisao ugovor sa klubom u kojem je ponikao, ali je odlučio da ga napusti već kao omladinac.

Simićevom golu u 2. minutu prethodio je prodor Marka Gobeljića po desnoj strani i centaršut pred gol Voždovca. Lopta je kratko odbijena na 12-13 metara, pravo na nogu doskorašnjeg igrača Zemuna, koji nije oklevao, već je brzo šutirao i pogodio donji ugao.

"Čitava akcija koja je prethodila golu je dobro uigrana, odličan centaršut Gobeljića, sačekao sam povratnu loptu, ragovao sam brzo i poslerećilo mi se da je lopta ušla u gol. Porodica je uvek uz mene i zato bih njima posvetio ovaj gol, kao i našim fenomenalnim navijačima koji su uvek uz ekipu i koji su nam dodatna snaga", poručio je Simić.

Zvezda je igrala u prilično "promešanom" sastavu, kako bi se najbolji igrči odmorili za utorak i prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave (20.30, u Beogradu).

"Svi znaju da Zvezda ima dva podjednako dobra tima, da su svi igrači izuzetno kvalitetni i da svi možemo da odgovorimo na sve zahteve na više frontova. Pokazali smo to danas. Osvojili smo nova tri boda, prvi smo na tabeli, što je u ovom momentu najvažnije. Odigrali smo prvih 60 minuta na jako visokom nivou, posle toga smo malo pali, nepotrebno zakomplikovali utakmicu i možda doneli malo napetiju završnicu našim navijačima, ali najvažnije je da smo na kraju trijumfovali".

Osvrnuo se Simić i na predstojeći duel sa Slovacima.

"Do sada smo bili fokusirani samo na meč sa Voždovcem, sada ćemo se okrenuti analizi Spartaka. Očekujem svakako da ćemo se dobro pokazati u tom susretu, mi smo Zvezda i to se od nas očekuje. Idemo na pobedu", naglasio je Simić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC