• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pratite li Marka Gobeljića na društvenim mrežama?

Autor mondo.rs

Fudbaler Crvene zvezde najavio da će na svojim profilima okačiti poziv navijačima da dođu na utakmicu protiv Radnika i poručio im: "Sada je vreme da napunimo 'Marakanu'".

 Marko Gobeljić Instagram Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaler Crvene zvezde, Marko Gobeljić, poznat je po aktivnom korišćenju društvenih mreža. Naviše Instagrama, ali im ga i na drugim...

Svestan popularnosti svojih profila, najavio je da će upravo na njima objaviti poziv navijačima crveno-belih da u subotu dođu na stadion Rajko Mitić (20.30) i pruže ekipi neophodnu podršku protiv Radnika iz Surdulice u uvertiri Lige šampiona.

"Ja ću okačiti na sve svoje društvene mreže poziv za navijače, toliko nam znači njihova podrška. Poručio bih samo da bismo mi fudbaleri bili najsrećniji kada bismo u prvenstvu videli prepune tribune. Sada je vreme da napunimo 'Marakanu' pred početak Lige šampiona", izjavio je Gobeljić za klupski sajt.

Sve utakmice Crvene zvezde u Superligi i Ligi šampiona, kao i mnoge druge duele, možete gledati na kanalima TV Arena Sport.

Crvena zvezda ima maksimalan učinak u prvih šest utakmica Superlige, a očekuje se da tako bude i posle duela sa Radnikom.

"Nema pritiska kod nas, navikli smo da u svakoj utakmici u svakom takmičenju moramo da pobedimo. Stekli smo veliko iskustvo protekle sezone, ekipa je ostala na okupu i to je naša velika prednost. Stigla su nam i pojačanja, reč je o zaista odličnim igračima. Imamo dva izuzetno kvalitetna tima, ko god izađe na teren daće svoj maksimum, nema potrebe sumnjati u pobedu".

Posle subotnjeg duela, crveno-bele u utorak očekuje utakmica protiv Napolija u Ligi šampiona, ali na "Marakani" idu korak po korak...

"Prijao nam je kraći odmor tokom reprezentativne pauze posle uspeha na evropskoj sceni i odličnih igara u domaćoj ligi. Nastavljamo borbu za titulu. Svi smo videli koliko veliko interesovanje vlada, posebno sada kada su se prodavale karte za Ligu šampiona i voleo bih da vidimo i pred prvenstvenu utakmicu takve gužve. Mi igrači ćemo biti najsrećniji ako to doživimo. Ekipa Surdulice je zaista nezgodan protivnik, zato ćemo morati da uđemo u utakmicu maksimalno fokusirano, da se dobro postavimo na terenu, budemo oštri i borbeni kako bismo zabeležili novu pobedu", istakao je Gobeljić.

A do utakmice, da vidimo kakav je to poziv 25-godišnji Kraljevčanin spremio navijačima Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC