• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Euforija je OK, ali moraju se znati prioriteti"

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, po običaju, umeren i staložen, iako utakmica sa Napolijem kuca na vrata. "Marin, Boaći i Čaušić će se brzo uklopiti".

 Crvena zvezda Radnik Surdulica najava Izvor: MN PRESS

U subotu protiv Radnika iz Surdulice, u utorak protiv Napolija.

Iako prvo ide Superliga, navijači Crvene zvezde već uveliko pričaju samo o Ligi šampiona i maštaju o igri i rezultatu svojih ljubimaca u duelu sa italijanskim rivalom.

Vladan Milojević kaže da razume euforiju, ali nedozvoljava svojim igračima da odlutaju mislima.

"Prvenstvo nam je jako bitno i prioritet je bez obzira na sve što se događa. Znaju moji igrači to dobro", izjavio je trener crveno-belih na konferenciji za medije pred duel sa Surduličanima u 8. kolu Superlige (subota, 20.30, stadion Rajko Mitić, prenos na TV Arena Sport).

"Sama euforija je ok, mi i živimo u takvom ritmu, ali znaju i sami igrači da je u bilo kom sportu najbitniji samo prvi idući protivnik. Da razmišljamo drugačije, ne bi bilo dobro", upozorio je Milojević.

Predstojeće kolo Superlige dolazi posle dvonedeljne pauze zbog termina za reprezentacije.

"Iskoristili smo pauzu na najbolji način. Prijala nam je posle zgusnutog rasporeda. Imali smo dosta igrača koji su bili odsutni zbog reprezentacija, ali raduje me da su se vratili zdravi i da na sve mogu da računam".

Osvrnuo se potom i na kvalitet rivala.

"Radnik ima dobar tim, spoj mladosti i iskustva i vidi se da imaju svoj plan, što pokazuje produženje ugovora sa mladim Zlatanovićem. Očekujem dobru utakmicu i pozvao bih navijače da nas podrže".

Pošto je ova utakmica uvertira duelu sa Napolijem, novinare je interesovalo da li će tim možda biti sličan onom koji će istrčati na teren i protiv Napolitanaca.

"Ne znam još sastav, te dve utakmice nemaju veze jedna sa drugom i ja sam posvećen samo prvoj predstojećoj", ponovio je Milojević.

Nagovestio je, ipak, da bi trio koji je stigao poslednjeg dana prelaznog roka - Marin, Boaći, Čaušić - mogao da zaigra protiv Radnika.

"Marin nije igrao ove sezone, ali je trenirao redovno i fizički je apsolutno spreman, Boaći i Čaušić su nastupali za svoje timove, tako da nema problema što se tiče fizičke spreme. Ne treba pričati o njihovim fudbalskim kvalitetima. Mi smo ih želeli još u junu... Važno je da su se brzo uklopili u svlačionicu, da su zvezdaši, a igrački sigurno neće biti problem da se brzo uklope".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC