• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Verujem u ove igrače

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde kaže da se "dešavaju" i utakmice poput one protiv Partizana i da ekipa mora da se fokusira na novo gostovanje, u sredu u Kruševcu.

 Milojević: Verujem u ove igrače Izvor: MN PRESS

Vladan Milojević održao je konferenciju za novinare uoči odložene utakmice 5. kola Superlige protiv Napretka, koja je na programu u sredu od 18.30 časova (direktan prenos na Areni sport na mts TV) na stadionu pod Bagdalom.

"Gostujemo ekipi koja nam je napravila dosta problema prošle sezone. Poštujemo Napredak, uvek je imao stabilnost. Sačuvao je tim, pravio je dobre rezultate i može mnogo da pokaže sa iskusnim trenerom kao što je Milorad Kosanović. Sigurno nas očekuje dobra i teška utakmica", rekao je trener šampiona.

Crveno-beli su u 158. "večitom" derbiju pokvarili stoprocentan učinak u domaćem prvenstvu, uz to odigrali daleko ispod svojih mogućnosti, pa je i to bila neizbežna tema...

"Stvarno imam poverenje u ove igrače. To je bila jedna utakmica u kojoj ništa nije 'štimalo', za šta ja snosim najveću odgovornost i ne bežim od toga", podvukao je Milojević.

Upitan da li ga brine takva partija, odgovorio je da zabrinutost postoji i kada ekipa beleži dobre rezultate i igra dobro.

"Uvek hoćemo da još poboljšamo ono što je dobro, a loše da popravimo. Stavili smo tačku na duel sa Partizanom. Idemo dalje, desila se takva utakmica. Čeka nas novi izazov, a utakmica u Kruševcu biće skroz drugačija. Pokušaćemo da ispravimo sve greške".

Milojević se dotakao i mogućih rotacija u timu, što zbog povreda, što zbog potrebe da svi igrači dođu do željene forme.

"Videćemo još na koga ću moći da računam. Vujadin Savić je nastavio sa terapijom, Nikolu Stojiljkovića očekujemo vrlo brzo sa nama, ali i ostali imaju određene probleme. Što se tiče novajlija, to su igrači koji mogu dosta toga da pruže, u to sam ubeđen. Želimo da se oni što pre integrišu".

Posebno je prokomentarisao uklapanje Žonatana Kafua, nedavno dovedenog na pozajmicu iz Bordoa.

"Imam poverenje i u Kafua. Niko od njih nije zaboravio fudbal. Možda njemu treba malo više vremena da se uklopi, ali strpljiv sam i znam da se kroz rad sve prevazilazi", završio je Vladan Milojević.

TABELA POSLE 9. KOLA: Crvena zvezda (-1) 22, Radnički 20, Partizan 20, Čukarički 18, Mladost 18, Napredak (-1) 13, Rad 13, Vojvodina 12, Mačva 10, Zemun 9, Bačka 9, Proleter 8, Voždovac 8, Radnik 7, Spartak 7, Dinamo 3.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC