• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Projektil probudio Zvezdu, s tri boda na Pariz! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Loše izdanje Zvezde u prvom, vođstvo iz penala preko Kafua, a onda potpuno "buđenje" tima trenera Milojevića posle pogotka koji je dao Jevremović.

 Projektil probudio Zvezdu, s tri boda na Pariz! (VIDEO) Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mirna putuje na meč Lige šampiona protiv PSŽ-a!

Iza fudbalera Vladana Milojevića je nedelja u kojoj je tim morao da se "trgne" posle loše utakmice u "večitom" derbiju, a pobede nad Napretkom u Kruševcu u sredu, odnosno protiv Mladosti na "Marakani" ove večeri - donose potrebno samopouzdanje pred istorijsko gostovanje u Parizu.

Posle veoma lošeg prvog poluvremena u kojoj crveno-beli jedva da su pripretili, dok je Mladost bila ozbiljnija, pobedu su u nastavku doneli Kafu i Jovičić.

Pred oko 6.000 gledalaca ove večeri na "Rajku Mitiću":

CRVENA ZVEZDA - MLADOST 2:1 (0:0)
/GOLOVE PRONAĐITE ISPOD U SEKCIJI IZ MINUTA U MINUT/

Izvor: MN PRESS

VLADAN MILOJEVIĆ: I pre meča sam rekao da će biti jako teško. Potvrdile su se moje reči. Oni su organizovani, tvrdi, ne možete da ih probijete, morate da pazite na njihovu stravičnu kontru preko brzih igrača... Pazili smo da nemamo probleme pozadi. Pravili su nam doduše probleme, ali sigurno drugo poluvreme je bilo bolje. Dosta novih igrača, rotacija, treba da uđu i da jedne druge poznaju... Najvažnije je da smo osvojili tri boda".

NENAD MILOVANOVIĆ: Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu. Izašli smo visoko, vršili smo pritisak kad smo mogli, kad nismo - imali smo dobar blok. Situacija oko penala? Bio sam daleko... Zvezda je iskoristila ono što je imala. Zadovoljan sam igrom Mladosti".

Žonatan Kafu je do svog drugog gola u dresu Crvene zvezde došao u 51. minutu posle penala dosuđenom nakon što je Pavlović oborio Hajdina.

Sudija Aleksandar Vasić je bez dvoumljenja pokazao na "belu tačku" posle guranja u "srcu šesnaesterca", nakon što je Ebisilio poslao centaršut sa desne strane, a siguran realizator bio je Kafu koji je pre toga bio potpuno van ritma.

Nakon toga - dva strašna gola!

Marko Jevremović je u 65. minutu pogodio spektakularno iskosa sa leve strane "kroz" Milana Borjana, da bi samo tri minuta kasnije probuđena Crvena zvezda došla do pobede podjednako lepim golom Branka Jovičića, s ivice kaznenog prostora.

Tom pogotku novopečenog reprezentativca prethodila je i velika šansa za Kafua, koji je promašio s pet metara, dok su do kraja meča domaći mogli još do nekog gola.

Veljko Simić je bio najraspoloženiji igrač Crvene zvezde i odlično je napadao "prostor", driblinzima stvarao prednost i uz to pogodio stativu, dok su prilike imali i Milan Pavkov, Stefan Hajdin i Marko Marin.

Mladost je najbolje šanse imala preko Markoskog u prvom poluvremenu, pa preko Sinđića u drugom, ali je ipak doživela drugi ovosezonski poraz.

Zvezda ostaje lider šampionata posle devete pobede u 10 mečeva.

ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Degenek, Babić, Hajdin - Jovančić (od 60. Krstičić), Jovičić, Simić, Ebisilio (od 60. Marin), Kafu (od 85. Čaušić) - Pavkov.

MLADOST: Rosić, Jevremović (od 85. Odita), Milošević, Markoski (od 55. Dimić), Sinđić, Pejović, Pešić (od 74. Golubović), Andrić, Tumbasević, Jovanović i Pavlović.

Meč je sudio Aleksandar Vasić.

Zvezda - Mladost
Izvor: YouTube/Srbix


IZ MINUTA U MINUT:

90+2' - KRAJ!

90' -
Samo dva minuta nadoknade.

85' -
Poslednje promene na meču: Kafua menja Čaušić, a Odita Jevremovića.

81' -
Novi prodor Simića po levoj strani, ali lopta nije bila dovoljno dobra za Kafua...

78' -
Marko Marin se razigrao od ulaska u igru, pokušao je lob iskosa s desne strane, ali prolazi to pored Rosića...

73' - Simić!

Lepo ga je proigrao Hajdin s levog boka, Simić se okrenuo pored dvojice, lopta mu se odbila u noge, ali potom pogađa stativu.

68' - GOOOL! JOVIČIĆ! 2:1!

Zvezda ponovo vodi. Na spektakularan gol Jevremovića, podjednako lepim odgovorio je i Branko Jovičić, koji je ove nedelje dobio i poziv u reprezentaciju Srbije. Posle centaršuta s leve strane, namestio je sebi "drop-kik" i pogodio sjajno.


66' - Velika šansa za Kafua koji promašuje s pet metara. Pravo u Rosića.

65' - GOOOL! JEVREMOVIĆ! 1:1!

Fantastičan pogodak debitanta u dresu Mladosti. Dobio je loptu na levoj strani i onda kao iz topa - volej!

Kakav pogodak!


64' - Na drugoj strani odmah Jovanović protrčava i potom loše šutira...

63' - Velika šansa za Stefana Hajdina posle centaršuta Marina s leve strane, ali očajno je šutirao levi bek Zvezde sa pet-šest metara.

60' -
Ebisilio i Jovančić izlaze iz igre, a ulaze Krstičić i Marin.

55' - Uzvraća Mladost, probao je Sinđić posle centaršuta, malo pored gola Borjana!

52' - GOOOL! ZVEZDA VODI! 1:0!

Odgovornost je preuzeo Žeferson Kafu i postigao drugi gol u dresu Zvezde. Šutirao je poluvisoko u desni ugao, bio je na lopti Rosić, ali je bio "kratak".

Pogledajte dosuđeni prekršaj i gol.


51' - PENAL ZA ZVEZDU!

Posle centaršuta Ebisilija iz slobodnog udarca s desne strane u skoku je bio Stefan Hajdin, a arbitar Aleksandar Vasić, bez dvoumljenja, pokazuje na belu tačku posle duela levog beka i Predraga Pavlovića. Igrač Mladosti je dobio i žuti karton.

47' -
Zvezda rešena da dođe brzo do gola, Pavkov "hvata" makazice posle centaršuta Ebisilija, ali nije uspeo da do kraja izvede! Na drugoj strani Borjan istrčava na vreme i sprečava situaciju jedan na jedan...

46' -
Bez promena na poluvremenu.

42' -
Razgoropadila se Zvezda u poslednjih pet minuta, pa testira šut Jovičić. Jako, ali ne i precizno. Bilo je to sve od prvog poluvremena u koje je Mladost ušla bolje, da bi se Zvezda postepeno budila i zaigrala najbolje od 35. minuta meča. Nismo gledali sjajan fudbal ove večeri na "Marakani" - mnogo grešaka, bez tempa...

Pogledajte "hajlajtse" prvog poluvremena.


39' -
Pavkov lepo za sada prihvata loptu i iz prve razigrava saigrače, a iz toga se izrodila najbolja šansa za Zvezdu posle šuta Ebisilija. Za malo neprecizan.

36' -
Potpuno različito izgledaju napadi Zvezde po levoj i desnoj strani. Veljko Simić je izuzetno raspoložen, napada prostor, utrčava, želi da učestvuje u igri, dok je na drugoj strani Kafu verovatno najslabiji igrač Zvezde. Igrači Mladosti mu prilaze blizu, a on ne uspeva da se oslobodi pritiska, driblinzi ne prolaze... Utisak je da je daleko od forme.

30' -
Premalo dešavanja za sada na terenu, Zvezda ne stvara dovoljno šansi i ne igra dovoljno brzo da poremeti defanzivni plan Mladosti.

18' - Markoski!

Mladost ne posustaje. Lep centaršut sa leve strane i idealna lopta za "volej" Jovana Markoskog s ivice kaznenog, šutirao je iz prve, malo pored gola. Viče Milan Borjan na svoje saigrače, još jednom...

12' - Simić! Gol! Ofsajd!

Odmah reakcija Crvene zvezde i fantastično proigravanje Milana Pavkova za "utrčalog" Veljka Simića iz drugog plana, sigurno je realizovao jedan na jedan s Rosićem, ali pogodak je poništen zbog ofsajda. Utisak je - opravdano.

11' -
Tumbasević preti glavom posle prekida, s pet metara, prolazi ta lopta malo pored gola Milana Borjana koji je besan na dosadašnju "uspavanu" igru svojih saigrača. Mladost za sada bolja u uvodu utakmice...

5' -
Prvi šut u okvir gola beleže gosti preko Jevremovića, ali slabo je to za Borjana.

1'
- Meč je počeo! Kapiten Zvezde na ovom meču biće Marko Gobeljić.

- Utakmica je malo kasnila zbog problema s opremom kod pomoćnog sudije.

- Pred meč minut ćutanja u čast nedavno preminulog Božidara Cerovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC