• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrdio i Lacio: Sergej je potpisao!

Autor mondo.rs

Ono što je nedeljama unazad najavljivano - sada se i dogodilo.

Sergej Milinković-Savić (23) ostao je ovog leta u Rimu, gde je prvi čovek Lacija Klaudio Lotito dugo ponavljao da je cena srpskog veziste zaista vrtoglava - 120 miliona evra!

Iako se mesecima unazad nekadašnji đak i prvotimac Vojvodine dovodio u vezu sa skoro svim najvećim klubovima Evrope, on je ostao na Olimpiku i započeo novu sezonu.

Ovog ponedeljka, Lacio je ozvaničio da je Milinković-Savić potpisao i novi ugovor, do 2023. godine.

Prema informacijama iz Italije, Sergej će na osnovu danas potpisanog dokumenta imati godišnju platu od tri miliona evra i neće imati "izlaznu" klauzulu, odnosno odrednicu koja bi ga za određeni iznos učinila slobodnim igračem bez obzira na stav Lacija.

U istom danu, Lacio je potpisao novi ugovor i sa prvim napadačem Ćirom Imobileom, koji će imati malo "jaču" platu od Milinković-Savića i zarađivaće 3,2 miliona evra po sezoni.

Ranije ovog ponedeljka, Lotito je još jednom govorio o interesovanju bogatih za Sergeja minulog leta.

"Postigao sam dogovor sa trenerom Simoneom Inzagijem da Milinković-Savića ne prodajemo ovog leta. Dobili smo veoma veliku ponudu za njega, dan pre kraja prelaznog roka i imali smo plan da ga zamenimo novim igračem, ali nije bilo dovoljno vremenja", rekao je on.

Prvi čovek Lacija još jednom je kritikovao ovogodišnje pravilo da prelazni rok u Italiji traje do 18. avgusta.

"Neki dobronamerni ljudi su u mom odsustvu odlučili da se 'pijaca' završi ranije. Liga je tako sama sebi napravila štetu i onemogućila da sklapamo poslove do 31. avgusta, kao u Španiji ili u Francuskoj. Zato, kada je ponuda stigla 17. avgusta nisam mogao da ga prodam. I povrh svega, to sam obećao treneru, a držim obećanja".

"Neću da otkrijem koliki je novac bio u pitanju. Volim da prevaziđem izazove. Videćemo da li sam bio u pravu ili ne. Mogao sam da ga prodam za ogroman novac, ali nisam", otkrio je Lotito, od koga smo ovog leta već nekoliko puta čuli sličnu izjavu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC