• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Neuspjeh sve osim pobjede

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

U zaostalom meču 10. kola Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Borca danas od 17 časova na Gradskom stadionu dočekuju Sutjesku iz Foče.

 Borac Banjaluka Sutjeska Foča Prva liga RS 10. kolo najava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Proteklog vikenda odigrani su dueli 10. kola Prve lige Republike Srpske, a u tom terminu fudbaleri Borca u prijateljskom meču snage su odmjerili sa Olimpijom iz Ljubljane (0:4).

Na ruku "crveno-plavim" išao je ishod meča u Janji, gdje je domaće Podrinje minimalnim rezultatom porazilo Slogu, Borčevog najbližeg pratioca, pa će tim Darka Vojvodića danas imati priliku da "pobjegne" na četiri boda prednosti ispred debitanta iz Gornjeg Crnjelova.

Ubjedljiv poraz u prijateljskom duelu sa slovenačkim šampionom sigurno neće uticati na ekipu, a sam Vojvodić odmah nakon subotnjeg meča najavio je da se njegov tim ekspresno mora vratiti u realnost, a to je Prva liga Republike Srpske.

"Utakmica sa Sutjeskom nam je od ogromnog značaja. Sve osim pobjede za nas je neuspjeh. Moramo biti onakvi kakvi smo bili do sada u prvenstvu, agresivni i siguran sam da ćemo slaviti. Polako, ali sigurno idemo ka onom šta očekujemo u ovoj sezoni", rekao je Vojvodić.

U duelu sa Olimpijom prije vremena teren su napustili Igor Aničić i Đorđe Ćosić, dok Nikola Mazić nije ni igrao.

Ipak, u skoro svim dosadašnjim mečevima u Prvoj ligi RS Vojvodić nije mogao da računa na najjači sastav, tako da to nije neka novost za Banjalučane.

"Ono što me ohrabruje je to da je Miloš Žeravica potpuno spreman i sigurno će biti starter protiv Sutjeske. Takođe i Aleksandar Popović. To je za nas izuzetno bitno", zaključio je Vojvodić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U dosadašnjih devet utakmica Borac je osvojio 23 boda i jedina je neporažena ekipa u ligi. S druge strane, Fočaci sa 13 bodova zauzimaju šesto mjesto.

Duel Borca i Sutjeske na programu je večeras od 17 časova, a pravu na Gradskom stadionu dijeliće Siniša Lazić iz Prijedora.

Milan Mandarić gost Borca i BanjalukeNavijači su vlasnici svakog kluba!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC