• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko na meti "čekićara"

Autor mondo.ba

Poslije Kristal Palasa, Sautemptona i Kardifa, još jedan engleski premijerligaš zainteresovan je za dovođenje kapitena Bosne i Hercegovine.

Edin Džeko se možda vraća u Englesku, ali ovog puta umjesto Mančestera. mogao bi da preseli u London.

Boje Mančester sitija je branio od 2011. do 2015. godine, pritom osvojivši dvije titule šampiona Premijer lige, a sada bi mogao da iz Rome pređe u Vest Hem, koji je takođe zainteresovan za njegov transfer.

Dosad su prema pisanju engleskih medija, zainteresovanost pokazali Kristal Palas, Sautempton i Kardif.

Džeko na rimskom "Olimpiku" ima važeći ugovor do ljeta 2020. godine, a sa kapitenom "zmajeva" razgovarano je i o produžetku saradnje uz uslov smanjenja plate čime bi Roma dugoročno pokrila troškove, a napadaču pružila veću sigurnost.

Džekina godišnja plata iznosi četiri miliona evra i po mišljenju rimskog kluba je previsoka, ali tako ne misle engleski "čekićari".

Vest Hem je navodno spreman da za njegove usluge plati sumu od 25 miliona evra, koju će kako navode italijanski mediji razmotriti rimska "vučica".

Rimljani su podsjetimo platili Džeku 15 miliona evra, a prodajom bi odlično zaradili od centarfora koji će u martu napuniti 33 godine.

Vest Hem bi takođe bio na dobitku jer bi mogao da "testira" Džeku i kao funkcionera po okončanju igračke karijere s obzirom da je nedavno diplomirao na sportskom menadžmentu u Sarajevu.

Edin je ponikao u sarajevskom Željezničaru, a potom je igrao za češke Teplice, njemački Volfsburg i engleski Siti. U Romu je stigao 2015. godine na pozajmicu, a od tada je na 148 takmičarskih utakmica postigao 78 golova. U dresu reprezentacije BiH nastupio je 97 puta uz 55 pogodaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC