• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O povredi Stojkovića: "Ne bi trebalo da je strašno"

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde vjeruje da će desni bek biti spreman za gostovanje u Liverpulu. Zadovoljan većim dijelom igre svog tima protiv Rada, ali ne i u finišu utakmice.

 Vladan Milojević - Povreda Filip Stojković - Nije ozbiljno Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Žestok pad Filipa Stojkovića u 33. minutu utakmice sa Radom dobro je zabrinuo navijače Crvene zvezde. Ne toliko zbog nastavka duela sa "građevinarima" (koji su riješili u svoju korist 3:1), već zbog predstojećeg gostovanja u Liverpulu u 3. kolu Lige šampiona, iduće srijede.

Desni bek crveno-bijelih nezgodno je pao na rame i poslije vazdušnog duela sa protivničkim igračem i potom se više nije vraćao na teren. Umjesto njega ušao je Rašid Sumaila, ali je posle utakmice trener Vladan Milojević pred kamerom TV Arena Sport ublažio brigu navijača.

"Što se tiče Filipa, ne bi trebalo da je nešto strašno, izašao je preventivno", kratko je rekao Milojević i nastavio:


"Što se tiče utakmice, mislim da je do 70-75. minuta bilo nešto što mogu da kažem da sam zadovoljan većim dijelom, ali mislim da se potom dogodio ozbiljan pad, vidjećemo zašto i zbog kog razloga. Poslije toga mi se nije svidjelo", kritikovao je Zvezdin trener svoje igrače uprkos pobjedi 3:1.

Njegov kolega, Zoran Milinković, iznio je svoje utiske poslije duela na stadionu Rajko Mitić.

"Napor koji smo uložili u prvom poluvremenu prosuo se za pet minuta. Puno problema smo imali po bokovima, to je činjenica, napadali su nas i sa jedne i sa druge strane. Razlog vidim u odsustvu naših najiskusnijih igrača: Kasalice, Lutovca i Ignjatijevića. Čestitam Zvezdi na pobedi", rekao je strateg "građevinara".

Poslije Čukaričkog i Mladosti, Rad je tek treći tim ove sezone u domaćem prvenstvu koji je uspio da postigne gol Zvezdi na njenom stadionu.

"Dobro, nas ne gledam u postignutom golu, već u plejadi mladih igrača iz Radove fudbalske škole. To je tako godinama, kao i u ovoj sezoni", naglasio je Milojević.

DEGENEK SE NAMETNUO

Umjesto povrijeđenog Stojkovića, u 33. minutu ušao je Rašid Sumaila, ali je on zaigrao na mjestu štopera, dok se uz desnu aut-liniju pomjerio Miloš Degenek.

Reprezentativac Austraije pružio je odličnu partiju, upisao čak i asistenciju za drugi gol, tako da neće biti iznenađenje ako ga ubuduće češće budemo gledati u ulozi desnog beka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC