• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Džigi" Ninković: Partizanu se odmaže, Zvezdi pomaže

Autor mondo.rs

Nekadašnji fudbaler Partizana žali što ga uprava kluba iz Humske nije htela prošlog leta, ali veruje da će se jednog dana vratiti. Predlaže da Saša Ilić "upravlja klubom" i kritikuje Superligu.

 "Džigi" Ninković: Partizanu se odmaže, Zvezdi pomaže Izvor: MN PRESS

Nikola "Džigi" Ninković prošlog leta bio je blizu da ponovo zaduži crno-belu opremu Partizana. Obukao je crno-belo, ali italijanskog Lacija. Odbio je ponude iz Serije A i preselio se u Seriju B, gde svakako više vremena provodi u igri.

Ipak, jedan od najvećih talenata Partizanove škole žali što se poput mnogih nije vratio u Humsku.

"Uprava je stopirala moj povratak u Humsku. Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili", rekao je Ninković za "Informer", ali nije hteo da otkrije zbog koga je propao transfer: "Ne bih da imenujem niti da prozivam, ali zna se ko je u svakom klubu osoba zadužena za dovođenje igrača. Svi znaju ko je to."

Želja da ponovo zaigra u Partizanu nije iščezla.

"Ne, nisu ubili u meni želju da ponovo zaigram u crno-belom dresu, samo se to neće desiti u skorije vreme. Otkad sam otišao, maštam da se vratim. Živim za Partizan. Čujem se sa Sašom Ilićem, Lolom Smiljanićem, Danilom Pantićem... Nekad sam sebe moram da uštinem i kažem: 'Alo, nisi više u Partizanu.' Ne vredi, i dalje proživljavam sve sa njima", ne krije "Džigi" veliku ljubav prema "parnom valjku",

Nada se i da će u to vreme klubom iz Humske "upravljati" njegov veliki prijatelj Saša Ilić.

"Od srca se nadam i voleo bih više nego išta da Saša upravlja klubom. Partizan mora da se vrati gde mu je mesto. Doduše, postoji i druga strana priče. Svi znamo šta se dešava u našem fudbalu", rekao je 24-godišnji Ninković i započeo novu temu.

"To što se radi Partizanu nema nigde u svetu, a moj klub je nemoćan da reaguje. Crno-beli su oštećeni u nekoliko poslednjih derbija, dok se Zvezdi pomaže. A nema potrebe za tim jer crveno-beli imaju odličan tim i ne treba im pomoć. Oni nisu slučajno pobedili ni Liverpul, za mene to nije iznenađenje. Ali ovim što se radi u Superligi šaljemo lošu sliku u svet i uništavamo srpski fudbal", podvukao je Ninković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC