• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješova poruka "bauštelcima" BH Fanatikosima!

Autor mondo.ba

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ uzvratio je na "prozivke" navijača "zmajeva" okupljenih u udruženje "BH Fanatikos".

 Ognjen Vranješ odgovorio BH Fanatikosima Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Iako je defanzivac Anderlehta Ognjen Vranješ bio jedan od najzaslužnijih za remi sa Austrijom u Beču (0:0) koji je "zmajevima" osigurao plasman u A grupu Lige nacija, brojni navijači su zamjerili Banjalučaninu što nije došao sa ostalim igračima da proslavi uspjeh zajedno sa "BH Fanatikosima" na stadionu "Ernst Hapel".

Slavlje "zmajeva" i navijača u Beču (VIDEO)

Odavno se ne "mirišu" Vranješ i BHF, još od njegove tetovaže granica Republike Srpske, koju je potom prepravio u sat, ali ni to, niti dobre partije u nacionalnom timu nisu bile dovoljne da BHF konačno prihvati Vranješa kao standardnog reprezentativca BiH i igrača koji "gine na terenu".

Često je Vranješ bivao zasut uvredama i zvižducima od strane BHF-a, a dešavalo se i da nose transparente sa precrtanim likom banjalučkog fudbalera uz natpis "Persona non grata".

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Sve to je uticalo na Vranješa koji nije želio da se "pokloni" BHF-a, a novim statusom na Instagramu je dodatno "potkačio" članove ovog navijačkog udruženja.

"Prošlo je pet dana od utakmice sa Austrijom a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E pa da vam kažem ponosan sam na ove svoje momke koji su dali posljednji atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspjeh nećete staviti u drugi plan ma koliko to pokušavali", napisao je Vranješ na Instagramu.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Crni

Kad navijaci prestanu donositi zastave tzv armije bih na stadione I mahati istim, mozda bi razmislio o navijanju za bih.

Slobo

Ne bi im ja igrao za milione

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC