• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje nova era Borca! (FOTO)

Autor mondo.ba

Manifestacijom "Crveno-plavo veče", banjalučki Borac završava 2018. godinu, s porukom čelnika da će Banjaluka u budućnosti biti jedan od glavnih centara na fudbalskoj mapi BiH, ali i šire. Dodik najavio Borac na međunarodnoj sceni.

 Crveno-plavo veče donatorsko veče FK Borac Banjaluka 2018 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Manifestacijom "Crveno-plavo veče", svojevrsnom donatorskom večeri, koje se održava u banjalučkom restoranu Agape, Fudbalski klub Borac završava uspješnu 2018. godinu, u kojoj je ostvario zapažen rezultat osvajanjem prvog mjesta na kraju jesenjeg dijela prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske.

Osim rezultatskog uspjeha, u "Velikanu iz Platonove ulice" pohvalili su se urađenim na polju infrastrukture, ali i smanjenjem duga za sedam miliona KM.

BORCU OVE JESENI NEDOSTAJALI SAMO "LEŠINARI"

Predsjednik Banjalučana Vico Zeljković poručio je da počinje "nova era Borca", dok je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik naglasio da će "Borac uskoro biti respektabilan klub, koji će nastupati na međunarodnoj sceni".

"Crveno-plavoj večeri" prisustvuju brojni gosti iz javnog, političkog, sportskog i kulturnog života Republike Srpske, kao i čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije predsjednik Slaviša Kokeza, potpredsjednici Nenad Bjeković i Marko Pantelić, te sportski direktor FSS, Darko Kovačević.

Promoter je nekadašnji prvotimac Borca Ognjen Vranješ.


DODIK: BORAC DA NASTUPA NA MEĐUNARODNOJ SCENI!

Okupljenim zvanicama obratio se i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, koji je istakao da Borac ima ogromnu podršku i da će grad i u 2019. godini stati iza crveno-plavih.

"Prvi cilj grada i Borca je povratak u Premijer ligu BiH, a nakon toga ciljevi će se kretati u tri pravca. Borac će u narednoj godini biti broj 1 sportski kolektiv i od grada će dobiti iznos od iznad 100.000 KM. Drugi pokrenuti cilj je projekat povratka sporta u škole za koji već obezbijeđena oprema, treneri i nastavnici i na kraju dalji razvoj sportske infrastrukture", rekao je između ostalog Radojičić. 

Prvi čovjek Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević naglasio je da je Borac najveći brend Republike Srpske i da će banjalučki klub uvijek imati podršku FS RS.

Zlatne plakete Fudbalskog kluba Borac večeras su dobili predsjednica Srpske Željka Cvijanović i predsjedavajući predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dsns

Sjajno

Borik

Hahahhahahaha....uspjesna godina u kojoj su ispali iz tzv. Premijer lige...kakvi likovi...ali dok je Lemi Lebur rekao da će biti lideri...nema sumnje više

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC