• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kutinjo dobio "telegram podrške"

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba, poslao je aktuelnom prvotimcu Barselone otvoreno pismo, u kome mu poručuje da će uz naporan rad i malo strpljenja, sve doći na svoje mesto.

Filipe Kutinjo (26) pre godinu dana je za oko 135 miliona evra doveden iz Liverpula u Barselonu, kako bi ekipi doneo onaj ekstra kvalitet, izgubljen prodajom Nejmara u Pari sen Žermen.

Brazilski ofanzivni "vezista" nije se najbolje snašao u novom timu, u kome ima ulogu i zadatke drugačije od onih koje je godinama izvršavao na "Enfildu".

Kutinjo je poslednji gol u prvenstvu Španije postigao još 28. oktobra u "El Klasiku", nakon čega je zabeležio samo po jednu asistenciju u Primeri i u Ligi šampiona.

Znakove "života" pokazao je prošle nedelje u kup utakmici protiv Sevilje, kada je bio dvostruki strelac.

Tome je konkretno doprineo Lionel Mesi, tako što mu je pri rezultatu 0:0 prepustio izvođenje penala. Argentinac je dobio priznanje javnosti za takav potez, sračunat da saigraču podigne samopouzdanje, kako bi u narednom periodu čitava ekipa imala korist.

"Frontu" podrške Kutinju priključio se, prilično neočekivano, nekadašnji as Barselone i jedan od najboljih stranaca u njenoj istoriji.

U pitanju je nama dobro poznati Bugarin, Hristo Stoičkov!

"Barsa je klub koji od svakog igrača traži ono najbolje. I ja sam imao problema u prvim mesecima, znam kakav je osećaj kada stvari ne idu prema očekivanjima. Ali, siguran sam da ćeš napornim radom i požrtvovanjem uspeti da prevaziđeš probleme. Kvalitet ti sigurno ne nedostaje", poručio je Stoičkov Kutinju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC