• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Poslije dva dana pakla, ovo je odlično!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

"Ne bih baš rekao podvig, ali ovo je odlična stvar", rekao je trener banjalučkog Borca poslije remija sa bugarskom Vitošom u kojem je priliku dobilo nekoliko mlađih igrača.

 BOrac u Antaliji - Borac Vitoša - izjava Darko Vojvodić - Rusen Kirilov Izvor: MONDO - Goran Arbutina

Vođstvo, preokret, pa novi gol crveno-plavih za remi 2:2 Borca sa bugarskim prvoligašem Vitošom u Antaliji.

"Sa ovom utakmicom sam najzadovoljniji na ovim pripremama. Poslije dva paklena dana koja su igrači imali odigrati ovako protiv bugarskog superligaša koji za deset dana počinje prvenstvo je  ne mogu da kažem podvig, ali odlična stvar! Igrali smo i dali gol sa nekoliko mladih  igrača Arsićem, Kujundžiće, Šikanićem. Dali smo šansu mlađim igračima i odigrali dobro“, rekao je Vojvodić za MONDO.

Saša Kajkut ponovo je završio meč prije vremena, pošto je isključen zbog prigovora sudiji u prvom poluvremenu, ali Vojvodić ističe da nema razloga za bilo kakvu zabrinutost.

"Čim je dobio te kartone mora da mu je stalo do svega, do njegove ekipe rezultata, tako da to nije nešto što me brine. Naravno, sada je sve to bezazleno, ali ako se bude dešavalo u prvoligaškim mečevima moglo bi nas koštati“, rekao je Vojvodić poslijemeča.

Prilično zadovoljan poslije ovog meča bio je i bugarski trener Rosen Kirilov.

"Zadovoljan sam sa prvih 60 minuta igre. Prvo poluvrijeme bilo je vrlo dobro. Oni su rano postigli gol, nismo dobro reagovali, napravili smo grešku, ali smo poslije dominirali. Propustili smo dvije, tri odlične šanse i penal. Mogli smo da pobijedimo sa nekoliko golova razlike. Utakmica je bila dobra, drago mi je što ekipa ulazi u ritam i mislim da ćemo biti spremni za prvu prvenstvenu utakmicu“, rekao je Kirilov za bugarsku televiziju Sportal TV.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

djole21

Imamo ubjedljivo najjaceg sefa u cijeloj drzavi, a mozda i sire. Takodje smo jaci od 80% klubova iz premier lige. Idemo uzet kup.

Vultures

@djole21 svaka cast za komentar. Aj Borac, svi na stadion i podrzati nas voljeni klub.

Uz malo sreće

@djole21 Kup se može uzeti ako bi nas malo i sreća pogledala pa da ne dobijamo do finala vodeće ekipe iz PL, već da igraju međusobno, a mi ih u finalu dočekamo pa kom opanci, kom obojci. Dobar je Borac, dobro se radi.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC