• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preokret i još jedna pobeda Zvezde: 4/4

Autor mondo.rs

Golovima Alekse Vukanovića i Lorenca Ebesilija, crveno-beli ostvarili još jedan trijumf u Beleku. Zoran Popović odbranio penal pre gola Rabotničkog.

 Fk Crvena zvezda - pripreme u Antaliji - Zvezda - Rabotnički 2:1  Izvor: MONDO/J.Terzić

Uskoro opširnije...

Zvezda - Rabotnički 2:1 (1:1)

ZVEZDA: Popović - Jevtović, Savić (od 60' Stojković), Babić, Hajdin - Čaušić - Joveljić, Simić (od 78' Milijaš), Ebisilio (od 60' Jovančić), Vukanović (od 60' Jirka) - Pavkov (od 60' Boaći).

Iz minuta u minut:

- Kraj utakmice, pobeda Zvezde -
90' Joveljić je sjajno našao Hajdina, petom između dvojice, ali Zvezdin bek nije uspeo da zatrese mrežu udarcem sa strane.

80' Zvezdin kapiten Nenad Milijaš ušao je u igru, probao udarac sa distance i prebacio gol. Zamenio je Veljka Simića.

75' Umalo velika prilika za Rabotnički. Stojković je izgubio loptu na desnoj strani, Blaževski je odlično asistirao "spoljnim" delom stopala, ali je njegov saigrač neuspešno primio. Popović je brzo istrčao i na vreme sprečio opasnost.

73' Grub start Nikolče Šarkoskog na Veljku Simiću, kraj klupe crveno-belih. Promašio je Makedonac loptu i pogodio vezistu Zvezde. Milojević je pritrčao, kao i lekari, a Simić je brzo ustao i nastavio.

67' Dobra akcija crveno-belih po desnoj strani i upotrebljiva Jirkina lopta sa desne strane. Joveljić je, ipak, bio sprečen da je šutne ka golu.

61' Četiri izmene napravio je Vladan Milojević. Igru su napustili Ebesilio, Pavkov, Vukanović i Savić, a ušli su Stojković, Boaći, Jirka i Jovančić.

54' Zvezda vodi, 2:1. Kaznili su crveno-beli promašaj rivala, akcijom Vukanovića i Simića po desnoj strani, sa koje je lopta otišla ka preciznom Ebisiliju. Rutinska egzekucija Holanđanina i drugi gol Beograđana.



53' Blaževski ponovo preti Zvezdi i Popović opet brani. Sada je gađao volej udarcem, a Popović je odbranio.

52' Jevtović je u prvom delu imao velikih problema u defanzivi, s obzirom na to da igra desnog beka, ali je sada pokazao da se bolje oseća u ofanzivnoj ulozi. Pokušao je da u petercu proigra Pavkova, ali su defanzivci Rabotničkog izbacili loptu u korner.

- poluvreme -

45' Umalo velika šansa da Rabotnički opet povede. Srđan Babić je grudima sačuvao mrežu, a pomoćni sudija je označio da je lopta u tom momentu već napustila teren.

43' Zvezda izjednačuje, 1:1. Ebesilio je izveo korner sa desne strane, a Aleksa Vukanović je glavom pogodio sa "prve" stative. Kratko je trajala prednost Makedonaca.



42' Velika šansa za Zvezdu. Pavkov je spustio loptu Joveljiću, a defanzivac Rabotničkog je nogom skinuo loptu sa glave ofanzivca crveno-belih. Bunili su se Beograđani, ali sudija je dosudio samo korner.

41' Rabotnički vodi, 1:0. Blaževski se ubacio po levom boku, opet pobegao Jevtoviću i udarcem "iz prve" pogodio malu mrežu.



40' Umalo prilika za crveno-bele. Joveljić je poslao loptu na desnu stranu, Vukanović je prihvatio u kaznenom prostoru, ali nije uspeo da šutne na vreme.

36' Zoran Popović je odbranio penal! Rezervni golman Zvezde pročitao je da će Makedonac šutirati u svoju levu stranu, zaustavio taj udarac, pa potom i još jedan pokušaj, prvog igrača Rabotničkog koji je natrčao na odbijenu loptu. Odlično igra Popović na pripremama u Antaliji.



35' Penal za Rabotnički! Dejan Blaževski je predriblao Marka Jevtovića, a on ga je srušio i skrivio jedanaesterac. Udarac će izvesti Blaže Ilijoski...



33' Zvezda ne uspeva da "izvuče" kontru u dobroj prilici. Simić je dodao Ebesiliju, a on nije pogodio prostor u koji je utrčao Vukanović.

- Na isteku pola sata igre, najozbiljnija Zvezdina šansa i dalje je udarac Pavkova glavom, posle prekida.

24' Prva, prinudna izmena u ekipi Rabotničkog. Ušao je Nikolče Šarkoski, a izašao je desni bek Goran Siljanoski, zbog povrede.

19' Šansa za Zvezdu. Ebeselio je izveo prekid sa desne strane, Pavkov je ostao sam i gađao je glavom. Ipak, Daniel Božinovski je skočio i odbranio.

- Nema previše sadržaja u ovoj fazi utakmice. Milojević je promenio početnu formaciju, a u međuvremenu su nove uloge dobili Jevtović i Simić.

10' Velika šansa za Rabotnički. Mladi reprezentatiac Makedonije, Petar Petkovski, utekao je Vujadinu Saviću, šutirao po zemlji i za malo promašio "malu mrežu" kraj desne stative.

- Kuriozitet ove utakmice je da je u sudijskom timu ženski "mahač", odnosno pomoćni arbitar (na slici).

2' Prvi pokušaj Beograđana. Lorenso Ebesilio šutirao je iz slobodnog udarca sa oko 18 metara i poslao loptu pored stative. Nije to bio previše opasan udarac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC