• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuhel: Junajted može da pobedi u Parizu

Autor mondo.rs

Trener Pari sen Žermena ističe da u "nokaut" fazi Lige šampiona još niko nije prošao dalje posle prve utakmice.

Tomas Tuhel veliki je pobednik premijernog meča osmine finala Lige šampiona, između Mančester junajteda i Pari sen Žermena (0:2).

Iako nije mogao da računa na povređene Nejmara, Kavanija i Menijea, a uz to je izostavio i Rabioa, nemački stručnjak odredio je prave zamene i postavio dobitnu taktiku.

Njegov golman, prekaljeni Đanluiđi Bufon, praktično je bio bez posla tokom 90 minuta utakmice na "Old Trafordu", a Presnel Kimpembe i Kilijan Mbape su u razmaku od sedam minuta, početkom drugog poluvremena, postigli pogotke koji su Parižane doveli na prag četvrtfinala.

"Znali smo da možemo da pobedimo u Mančesteru, ali i oni imaju kvalitet da pobede u Parizu. Takav je sport, fudbal pogotovo, Liga šampiona. Ne možemo da se opustimo i mislimo da smo već u četvrtfinalu, jer smo tek na poluvremenu dvomeča. Vodimo 2:0, to je dobar rezultat, ali niko još nije prošao u dalje takmičenje posle prve utakmice", izjavio je Tuhel.

"Moramo da budemo spremni da ponovo uložimo veliki trud, da odigramo sa istim mentalitetom... Onda ćemo biti u dobroj poziciji da zabeležimo još jednu pobedu".

PSŽ će "na papiru" imati olakšan posao u revanšu, jer će zbog crvenog kartona (dva žuta) tu utakmicu propustiti Pol Pogba.

Tuhel je za francuskog asa, koji igra sjajno otkako je Ole Gunar Solskjer zamenio Žozea Murinja, u utorak pronašao rešenje u liku Brazilca Markinjoša, koji ga je odlično čuvao u prostoru između veznog reda i napada "crvenih đavola".

"Dobro smo stajali kada je lopta bila kod njih. Bili smo blizu jedan drugom, zatvarali prostor i pomagali jedni drugima. Bio je to dobar miks agresivnosti bez lopte i smirenosti i strpljenja sa loptom u nogama, naročito u drugom poluvremenu. Naši 'vezisti' su diktirali ritam utakmice i kontrolisali u kojoj brzini će se igrati", naveo je Tuhel.

Revanš na "Parku prinčeva" zakazan je za 6. mart.

Nisu favorit protiv Reala, ali imaju fudbalera Barse!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC