• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drugi derbi 2. marta: Vujadin bi da pomogne u napadu

Autor mondo.rs

Prvi put kada su se Zvezda i Partizan sastali 2. marta bio je 22. "večiti derbi", završen rezultatom 2:2, a prvi gol postignut je u 2. minutu.

 Drugi derbi 2. marta: Vujadin bi da pomogne u napadu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Predstojeći prvenstveni duel Crvene zvezde i Partizana, 159. po redu, biće drugi koji se igra 2. marta. Prethodni je odigran 1958. godine, bio je to 22. "večiti derbi", završen remijem 2:2, a prvi gol postignut je u 2. minutu. 


Najveća utakmica domaćeg fudbala dosad je 17. puta igrana trećeg meseca u godini, a ukupno gledano, uspešniji su bili crveno-beli. 

Zvezda je tokom marta upisala osam pobeda, a Partizan četiri, dok je pet utakmica završeno remijem. Gol-razlika je 33:25 u korist kluba iz Ljutice Bogdana. 

Najubedljivije martovske pobede, crveno-beli su ostvarili u 58. i 132. "večitom derbiju" - 4:1, dok su crno-beli u 106. slavili 3:0. 

Podcast Sve u 16, Miloš Milićević Ivan Radulović
Izvor: MONDO

Produžena saradnja sa Cepterom

FK Crvena zvezda u sredu je potpisala novi ugovor o saradnji sa kompanijom Cepter, sa kojom sarađuje već četiri godine.

Štoper Crvene zvezde, Vujadin Savić, nada se da će u subotu (18 časova, stadion Rajko Mitić, prenos na TV Arena Sport 1) pored uspešno obavljenih zadataka u odbrani, uspeti i da pomogne saigračima u napadu, odnosno da postigne svoj prvi gol za crveno-bele.

"Voleo bih da prvenac bude u derbiju. Znamo da je moj primarni posao kao štopera da branim naš gol, ali svakako želim i da pomognem ekipi u napadu. Dugo se priča o mom prvom golu u crveno-belom dresu, svi se malo šalimo na tu temu, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje, da idemo ka cilju - osvajanju titule, a ko daje golove zaista nije važno", istakao je Savić.

Kapiten Crvene zvezde, kada u igri nije Nenad Milijaš, propustio je prethodna dva duela sa Partizanom, pa će sigurno biti izuzetno motivisan. 

"Pripremamo se za večiti derbi, radimo punom parom kako bismo nastavili uspešan niz u prvenstvu. Znamo koliku važnost nosi sa sobom večiti derbi i daćemo sve od sebe da donesemo radost našim navijačima. Našu ekipu krase timski duh i zajedništvo, to se vidi na svakom treningu i na utakmici i to nam donosi uspeh. Pobeda u večitom derbiju bila bi veliki korak ka našem krajnjem cilju, zato smo potpuno fokusirani na subotnji meč", zaključio je Savić. 

BONUS VIDEO:

(Vujadin Savić odgovara na Gugl pretrage o sebi) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC