• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda slavi rođendan: "Fudbaleri, dominirajte"

Autor mondo.rs

Svečani dan na "Marakani", gde su na rođendanskom koktelu nagrađeni najbolji članovi crveno-belog kolektiva.

 Crvena zvezda slavi rođendan: "Fudbaleri, dominirajte" Izvor: MN PRESS

Sportsko društvo Crvena zvezda, osnovano 4. marta 1945. godine, obeležilo je ovog ponedeljka svoj 74. rođendan na stadionu "Rajko Mitić".

Svečanim koktelom u Medija centru "Marakane", crveno-beli su se osvrnuli ka 2018. godini, ocenili je "veoma uspešnom" i podelili priznanja najuspešnijim individualcima i timovima.

Golman fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan i tekvondoiskinja Milica Nikolić izabrani su za najbolje pojedince sportskog društva. Na tradicionalnom okupljanju, za najbolju ekipu proglašen je fudbalski tim, koji je prošle godine osvojio titulu šampiona Srbije i potom učestvovao u Ligi šampiona.

Zvezdin trener Vladan Milojević proglašen je za najboljeg trenera, a uz njega su nagrađeni i Dane Korica i Aleksandar Matanović, priznanjima za životno delo, kao i Dejan Joveljić, dobitnik nagrade za mladog igrača. Uz priznanja, dodeljeno je i "crveno-belo" srce, predstavnicima navijača.

Predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Nebojša Čović ocenio je u obraćanju skupu da je 2018. bila veoma uspešna za mnogobrojne sportiste iz crveno-bele porodice, uz poseban akcenat na fudbalsku sekciju.

On je podsetio na uspehe Milojevićeve ekipe i čestitao rođendan svim klubovima društva, sa akcentom na jučerašnji uspeh bronzanog srpskog atletičara.

"Zvezdašima čestitam 74. rođendan. Moramo da podsetimo da je naš atletičar Strahinja Jovančevic osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu. Iza nas je godina sa puno medalja i trofeja, puno osvojenih prvenstava. Sasvim dobra godina u kojoj je dominirao fudbalski klub i kome čestitam na izvanrednim uspesima. Očekujem da se to i nastavi", rekao je Čović.

"Vreme koje dolazi iziskuje da budemo maksimalno jedinstveni, da maksimalno sarađujemo i sačuvamo nešto što je svetski brend, a to je sportsko drustvo sa 30 klubova", dodao je prvi čovek crveno-belog sportskog društva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC