• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz Italije: Dogovorili se Gvardiola i Juve!?

Autor mondo.rs

Teško je poverovati na vest koja stiže iz Italije, ali je isto tako bilo i kada se Gvardiola odlučio na Bajern posle Barselone... Juventus čini sve da postane najdominantiji tim Evrope!

"Kuva" u Juventusu u prethodnih nekoliko nedelja!

Italijanski mediji izveštavali su o sukobu trenera Masimilijana Alegrija sa predsednikom kluba Andreom Anjelijem, pisalo se o tome da je "Maks" ponudio ostavku nezadovoljan atmosferom koja se stvorila u javnosti posle poraza od Atletika u prvoj utakmici osmini finala Lige šampiona (0:2), da bi mediji počeli da licitiraju imenima njegovog naslednika.

Od odlaska iz Real Madrida govorilo se da je to mesto "kaparisano" za Zinedina Zidana na leto 2019. godine, ali Italijani donose novi pravac u čitavoj priči...

Kako prenosi "Il Giornale", Juventus je postigao verbalni dogovor sa PEPOM GVARDIOLOM koji bi na kraju sezone trebalo da napusti Mančester siti, a potom će potpisati četvorogodišnji ugovor sa "starom damom".

Vest je objavio novinar Luiđi Guelpa koji je pojasnio detalje istorijskog "transfera".

"Ovu informaciju dala mi je ista osoba koja mi je dojavila i da Kristijano Ronaldo dolazi u Juventus", kazao je italijanski novinar u radijskoj emisiji.

Teško je poverovati u ovakvu glasinu, ali dešavale su se i čudnije stvari!

Štaviše, malo ko je mogao da poveruje u vest da Pep Gvardiola napušta Barselonu, koja je saopštena na čuvenoj konferenciji za medije zajedno sa predsedsednikom Sandrom Roselom, a još manje da je potom odlučio da ode u Nemačku - u Bajern Minhen.

Juventus pokušava da posle dominacije Italijom, sjajnim poslovanjem kluba, izgradnjom stadiona, zaradom i sedam uzastopnih titula prvaka, postane ključna sila i u Evropi, što je počelo dolaskom Kristijana Ronalda za 100 miliona evra prošlog leta, međutim rukovodstvo ne veruje Alegriju da može da izvede projekat na pravi put.

NIJE SAMO GVARDIOLA...

Prethodnih dana spekulisalo se o tome da bi Juventus rado "zamenio" Paula Dibalu za nezadovoljnog Maura Ikardija iz Intera, dok je navodno verbalni dogovor s "starom damom" postigao i Marselo iz Real Madrida. Takođe, Juventus je odlučio da i na leto "napadne" i Pola Pogbu koga je pre samo tri godine prodao u Mančester junajted za tada rekordnu sumu od 120 miliona evra.

Slično nepoverenje imali su i u Kontea pre njega, sporili su se oko pojačanja, a veruju da bi s Gvardiolom uspeli da postignu zamišljeno.

Videćemo kako će Katalonca "namamiti" iz Sitija pošto tamo nije završio započeto, iako hita ka drugoj tituli prvaka Engleske, s tim da u Evropi njegova ekipa nije uradila ništa značajnije od onoga što je pre njega radio Pelegrini...

Gvardiola ima ugovor do 2021. godine i osvojio je 25 trofeja kao trener.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC