• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović o transferu: Naučio sam lekciju u prošlosti

Autor mondo.rs

Trenutno jedan od najtraženijih napadača u evropskom fudbalu ne želi da razmišlja o odlasku iz Ajntrahta.

 Nemacka-Srbija-1-1-Luka-Jovic-izjava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Samo jedan kontakt sa loptom bio je dovoljan Luki Joviću da u Njemačkoj postigne pogodak. Svoj prvi za A reprezentaciju Srbije.

Bilo je to u 12. minutu, ali su Nijemci do kraja uspjeli da izjednače. Pošto je riječ o prijateljskoj utakmici, rezultat nije toliko bitan, koliko činjenica da su "orlovi" ostavili odličan utisak pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Upravo to je istakao mladi napadač pred put u Lisabon na megdan Portugalu.

"Кao što sam i rekao, došli smo ovdje da ostvarimo pozitivan rezultat. Svako ko dođe u Njemačku i odigra 1:1 sa njima, može da bude i više nego zadovoljan", konstatovao je Jović.

Hajde da budemo optimisti: Srbija POLOŽILA u Njemačkoj


Bez obzira što je bio gost u Volfsburgu, srpski fudbaler nagrađen je aplauzom kada je spiker izgovorio njegovo ime. Razlog je dobro poznat - sjajne partije koje ove sezone pruža u dresu Ajntrahta iz Frankfurta.

"Igram u Njemačkoj, tako da me publika bolje poznaje od ostalih igrača, što je i normalno. Veliko je zadovoljstvo bilo čuti ovacije. Što se interesovanja novinara tiče, o sportskim aspektima i poslovnom dijelu sam uvijek raspoložen da razgovaramo, a što se tiče priča o privatnom životu, to čuvam za sebe", objasnio je 21-godišnji golgeter na pitanje o velikom interesovanju njemačkih medija da razgovaraju sa njim poslije utakmice.

Srbija će u kvalifikacije za EURO 2020. ući duelom sa Portugalom u Lisabonu, u ponedjeljak od 20.45. Po Jovićevom mišljenju, recept za pobjedu je igra iz prvog dijela utakmice sa Njemačkom.

"Mislim da možemo da ostvarimo pobjedu na teškom gostovanju, ukoliko budemo igrali kao u prvom poluvremenu".

Jasno, tema razgovora bilo je i ogromno interesovanje za napadača Ajntrahta. Pominju se klubovi iz samog "krema evropskog fudbala": Barselona, Real, PSŽ, Bajern...

"Iskreno da vam kažem, isključen sam iz svega toga i ne razmišljam o tome. U prošlosti mi je zbog sličnih stvari stvaran veliki pritisak, naučio sam tada lekciju i drugačije sada gledam na takve stvari. Ono što je na meni jeste da na svakoj utakmici dam svoj maksimum i budem najbolji na terenu. Ove sezone mi ide dobro, nadam se da ću tako i nastaviti", priželjkuje bivši igrač Crvene zvezde i Benfike.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC