• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Darko je "orao" posle pet godina i cveta!

Autor mondo.rs

Nasmejan i raspoložen posle utakmice bio je Darko Lazović kome je trebalo pola decenije da bi se vratio u nacionalni tim. Ima li kvalitet tu i da ostane?

 Darko-Lazovic-reprezentativac-Srbije-posle-pet-godina Izvor: MONDO/Nebojša Petrović

/od specijalnog izveštača MONDA iz Volfsburga, Nebojše Petrovića/

Potpuno bizarno zvuči kada se kaže da je Darko Lazović još davne 2008. godine debitovao za reprezentaciju Srbije, da ima tek 28 godina, da je za "orlove" upisao svega šest nastupa, čak iako je već četiri sezone standardan u Đenovi.

Još čudnije zvuči ako se kaže da mu je meč protiv Nemačke (1:1), na kom je i te kako pokazao da može da pomogne, bio prvi posle PET godina u dresu Srbije.

KOKEZA U ČUDU: MAKSO, OVO JE NAUČNA FANTASTIKA!

Debitovao je kao 19-godišnjak kod Radomira Antića protiv Poljske (0:1), potom čekao tri godine da bi ponovo bio na okupljanjima u prijateljskim utakmica protiv Francuske i Švedske, zatim i takmičarskoj protiv Škotske, da bi poslednji susret u majici sa nacionalnim grbom, pre ovoga u Volfsburgu, odigrao još 2014. na "turneji" u SAD protiv Paname.

U međuvremenu je stasao u jednog od traženijih igrača na Apeninima, navodno je na korak od Lacija, a može li Srbija da se osloni na njega?

"Moramo da budemo zadovoljni igrom, oni su skup sjajnih igrača, mi nismo možda imali vremena da se pripremiimo, to su bila samo dva dana, dovoljno za jedan kvalitetan trening... Nije bilo lako jer smo igrali i za vikend u klubovima. Odigrali smo korektno i na kraju ostali neporaženi protiv zaista kvalitetne reprezentacije", kazao je Lazović posle meča.

NEMANJA, MARKO I MIJAT: REAKCIJE POSLE MEČA!

Istakao je da je zadovoljan kako su odigrali prvo poluvremen dok su u nastavku Nemci preuzeli inicijativu i zasluženo izjednačili rezultat.

Sa utakmice će se pamtiti i akcija koju su po desnoj strani napravili on i Mijat Gaćinović, a Adem Ljajić nije uspeo da je završi kako je hteo, o čemu je detaljnije govorio posle utakmice - kazavši da bi u "deset od deset" sigurno postigao gol.

Pogledajte čitav razgovor sa Darkom Lazovićem.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC